Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk'ün yeni adresi Kanal D oldu!

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk'ün yeni adresi Kanal D oldu!
Yeni doğum yapan sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, yeni bir yarışma programı ile ekranlara dönüyor. İşte Eylül Öztürk'ün yeni adresi..

Kanal D ekranlarının yeni yarışma programı gümbür gümbür geliyor. Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, hem bilgi hem eğlence dolu yeni yarışma programı ile ekranlara dönüyor. Peki 'Eylül Öztürk ile Hey Anne' ne zaman başlayacak?

Eylül Öztürk'ün yeni adresi Kanal D

Sosyal medya hesabından çektiği videolar ile bir anda fenomen hale gelen Eylül Öztürk, yepyeni bir televizyon programı için start verdi. Geçtiğimiz Şubat ayında anne olan Eylül Öztürk, hamilelik ve doğum aşamasında yaşadığı tüm tecrübelerini sevenlerine aktaracak. Eylül Öztürk hamilelik, doğum, yeni doğan bakımı, anne-baba olma psikolojisi, hem anne hem çocuk için sağlıklı beslenme önerileri ile ilgili tüm konuları uzman konuklar eşliğinde ele alacak. Annelik ve anne olduktan sonraki süreçte deneyimlediklerini izleyenlerle aktaracak olan Eylül Öztürk'ün yeni programının adı 'Eylül Öztürk ile Hey Anne' olacak. Eylül Öztürk'ün hayranları bu habere oldukça sevindi. Sosyal medya da binlerce takipçiye sahip olan Eylül Öztürk'ün yeni programı 'Eylül Öztürk ile Hey Anne' reytinglerde nasıl bir performans sergileyecek. Merakla beklenen program 'Eylül Öztürk ile Hey Anne' haftasonu ekranlara gelecek. Kanal D'nin bu atağı bakalım nasıl karşılanacak?

“Eylül Öztürk ile Hey Anne!” programının Yapımcılığını PH Yapım Hülya Sepken üstleniyor. Eylül Öztürk'ün eğlenceli sunumu ile ekranlara gelecek olan programın ne zaman başlayacağı ise büyük merak konusu. Eylül Öztürk bu yeni program ile ünlü annelerin de bilinmeyen yönlerini ekranlara taşıyacak. Anneler, anne adayları, acemi babalar... Bebek bakımı, sağlıklı beslenme, anne-baba psikolojisi hepsi ve daha fazlası yakında Kanal D ekranlarında olacak. Sosyal medya hayranları Eylül Öztürk'ün yeni programını merakla bekliyor. 'Eylül Öztürk ile Hey Anne' çok yakında Kanal D ekranlarında başlayacak...

Eylül Öztürk Kimdir?

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Eylül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi. Gölcük ve İstanbul'da eğitimine devam eden sempatik isim çalışma hayatına solist ve sunuculuk yaparak başladı. Bunların yanı sıra bir çok dizi ve klipte yer aldı. Daha sonrasında bir yolcu uçağı firmasında hosteslik yaptı. Radyo jingle'ları ve reklam müzikleri seslendiren Öztürk, 2014 yılında Knorr Çabuk Çorba reklamında oynadı. Sosyal medyaya merhaba demesinin ardından herşey bambaşka oldu. İlk Memeli Mestan olarak tanınan Eylül Öztürk'ün takipçi sayısı yükselikçe yükseldi. Kenan Özkan ile zorlu hayat koşullarının ardından birlikteliklerini evlilikle taçlandırdılar. Bu evlilikten geçtiğimiz Şubat ayında dünyaya gelen Alex isimli bir oğulları oldu.

Yer aldığı projeler:

Beyaz Show (Skeçler)
Tipsizler (Konuk oyuncu)
Knorr reklam çalışması (Başrol)
Üstün Dökmen ile Yaşama Yerleşmek (Başrol)
Kim O (Konuk Oyuncu)
Benzemez Kimse Sana (Yarışmacı)
2015 - Yusuf Yusuf (Neriman) (Sinema Filmi)
2014 - Tut Sözünü (Sinema Filmi)
2014 - Azem: Cin Karası (Sinema Filmi)

06-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar