Söz (16. bölüm) yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti!

Söz (16. bölüm) yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti!
Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Söz'ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Söz 16. bölüm fragmanı her bölüm olduğu gibi nefesleri kesti. Söz dizisi son fragman izle. Söz 16. yeni bölüm fragmanı izle..

Tüm Türkiye'ye ekran başına toplayan dizi Söz yeni sezonuna bomba gibi bir giriş yaptı. Özlenilen dizinin her bölümü büyük bir heyecanla izleniyor. Yeni bölümleri ile izleyici bir an olsun ekran başından ayırmayan Söz dizisi, geçen hafta efsane bir noktada bitmişti. Yavuz Komutan, Büyük Beyin resmini görünce şok geçirdi. Yüzüğü fark eden Yavuz, Büyük Beyin Bahar'ın babası olduğunu anladı. Tam o esnada bindiği taksi bir tıra çarptı. Çarpmanın gerçekleştiği esnada tüm seyirciler nefeslerini tuttu fakat bölüm sonu yazdı. Yavuz'a ne olacağını merak eden seyirciler dizinin yeni bölüm fragmanını bekledi. Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 16. bölüm fragmanı izle...

YENİ BÖLÜM YİNE NEFESLERİ KESECEK!

Star Tv'nin reytinglerini ezip geçen dizi Söz'ün merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Sancar'ın adamlarına katılan Eylem, canlı bomba oluyor. Canlı bomba olan Eylem kalabalığın arasına katılıyor. Avcı Fetih ise Eylem'i nişan alıyor. Bakalım Fetih, Eylem'i vurup kalabalığın canını kurtaracak mı? Diğer yandan Çolak hain planlarına devam ediyor. Fragmanda dikkatleri çeken bir diğer bölüm ise Çaylak'ın sandalyeye bağlı olarak gösterildiği sahne oldu. Yavuz ise kazanın ardından aracın içinde hareketsiz bir şekilde yatıyor. Yavuz ölecek mi? Yavuz'u kim kaçıracak? Heyecan dolu yeni bölüm fragmanını izleyen Söz dizisi hayranlarının ağızları açıkta kaldı. Söz yeni bölüm yani 16. bölümü canlı ve kesintisiz izlemek için STAR TV CANLI izle adresini ziyaret edebilirsiniz. 

SÖZ 16. BÖLÜM 1. FRAGMANI - SÖZ YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

SÖZ 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI - SÖZ YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

06-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler