Söz dizisinde şok ayrılık!

Söz dizisinde şok ayrılık!
Star Tv ekranlarının fırtınalar estiren dizisi Söz'de beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Dizinin en önemli karakterlerinden Üsteğmen Zafer Yaman karakterine hayat veren Atakan Arslan diziden ayrıldığını açıkladı.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı efsane dizi Söz'den üzücü haber geldi. Dizinin en önemli ve en sevilen karakterlerinden olan Atakan Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ortalığı yakıp geçti. Söz dizisinde Üsteğmen Zafer Yaman karakteri sayesinde izleyicinin gönlüne taht kuran Avatar Atakan'nın lakabı Geveze idi. Star TV'de her Pazartesi akşamı yeni bölümleri ile yayınlanan dizi 12. bölümün ardından sezon finali yapmıştı.

Sezon finali yapan Söz dizisi ne zaman başlayacak?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Söz verdiği sezon arasına Eylül ayında son veriyor. Eylül ayı itibari ile tekrardan ekranlara gelecek olan dizinin yeni bölümleri en kaliteli ve HD Canlı izlemek için canlitv.com yada STAR TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz.

ATAKAN ARSLAN DİZİDEN AYRILDI

Atakan Arslan, diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Atakan Arslan'ın Instagram'da paylaştığı fotoğrafına yazdığı notta "Söz dizisinden kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. İzleyicilerimize bizi destekleyenlere herkese teşekkürler başka projelerde buluşmak üzere." dedi.

04-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar