Söz dizisinin başarılı oyuncusu Memati'nin kardeşi çıktı!

Söz dizisinin başarılı oyuncusu Memati'nin kardeşi çıktı!
Televizyon dünyasından tanıdığımız bir çok isimin kardeşi ve ablalarını hiç merak ettiniz mi? Efsane dizi Söz'ün başarılı oyuncusu Kurtlar Vadisi ile akıllara kazınan Memati'nin kardeşi çıktı. İşte çok şaşıracağınız ünlü kardeşler...

Televizyon ekranlarından tanıdığımız birbirinden güzel ve yakışıklı oyuncuların ailelerini hiç merak ettiniz mi? Sizler için ünlülerin kardeşlerini araştırdık. İşte görünce şok olacağınız ünlü kardeşler.. Bu kardeşlerden en çok dikkat çeken abi kardeş ise Söz dizisinin başarılı oyuncusu ve Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Memati oldu. Star Tv ekranlarına bomba gibi düşen Söz dizisi çok kısa süre içerisinde reytingleri alt üst etti. Dizideki Yavuz Komutan ve Timi izleyiciyi adeta büyüledi. Timde bir asker görevini canlandıran Volkan Uygun, Memati'nin yani Gürkan Uygun'un kardeşi çıktı. Söz'ün yeni bölümlerini canlitv'den Star Tv canli izle kısmındanda izleyebilirsiniz... İşte birbiri ile kardeş olduğuna şaşıracağınız diğer oyuncular...

VOLKAN UYGUN - GÜRKAN UYGUN

ÖZGE ÖZBERK - ÖZGÜR ÖZBERK

Fox Tv'nin tutulan dizisi Kalbimdeki Deniz'in başrol oyuncusu Özge Özberk'in kardeşi yine tanıdığımız bir kişi çıktı. Özgür Özberk, Özge Özberk'in erkek kardeşi.

ZEYNEP BEŞERLER - DERYA BEŞERLER

Bir çok önemli dizide rol almış en son olarak Arka Sokaklar ile karşımıza çıkan Zeynep Beşerler'in kız kardeşi Derya Beşerler.

GÖZDE KOCAOĞLU - RIZA KOCAOĞLU

En son olarak Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde'de rol alan başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun kız kardeşi ile olan benzerliği ise şok etti.

AÇELYA ELMAS - NAZ ELMAS

Bu iki güzel oyuncunun birbiri ile kardeş olduğunu biliyor muydunuz? İşte güzeller güzeli Naz Elmas ve ablası Açelya Elmas.

ESRA AKKAYA - SARP AKKAYA

Bir zamanlar ekranlara gelen efsane dizi Mahallenin Muhtarı ile gönüllerimize taht kuran güzel oyuncu Esra Akkaya'nın kardeşi Suskunlar dizisinin öne çıkan oyuncularından Sarp Akkaya.

AYTAÇ ŞAŞMAZ - İSMAİL EGE ŞAŞMAZ

Yine Söz dizisinin yakışıklı oyuncularından Çaylak lakaplı Aytaç Şaşmaz ve abisi İsmail Ege Şaşmaz. Biribirine olan benzerlikleri ağızları açıkta bıraktı.

12-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler