Söz dizisinin Derya'sı (Deniz Baysal) diziden mi ayrıldı?

Söz dizisinin Derya'sı (Deniz Baysal) diziden mi ayrıldı?
Söz dizisi Star Tv'nin reytinglerde yüzünü güldüren özel bir dizisi. Söz dizisinin güzel oyuncusu Derya (Deniz Baysal) öldü mü? Deniz Baysal Söz'den ayrıldı mı?

Söz Derya Öldü mü? Evet, Söz izleyicileri birbirlerine sürekli bu soruyu soruyorlar. Star Tv’nin başarılı aksiyon dizisi Söz’de Derya rolünü canlandıran Deniz Baysal diziden ayrıldı mı? Show Tv'nin Çukur'u ile reyting mücadelesi veren dizide hikaye değişimi mi var? Heyecanlı ve nefesleri kesen son bölümünde Savcı Derya, Dragan’ın eline düşmüştü. Dragan’ın bu hain planına karşı Yavuz’u hayli zor bir karar bekliyordu. Peki bu zor karar neydi? Yavuz Komutan kimi kurtaracaktı? Bütün bunların yanında asıl sorumuz ise Söz Derya öldü mü? Bu ölüm gerçekleştiyse diziye yeni katılan Deniz Baysal Söz Dizisinden neden ayrılıyor? Evet, Yavuz kimi seçti? Bütün bu ayrıntıları sizler için derledik.

Söz Derya diziden ayrıldı mı?

Star Tv’nin Söz Dizisi 67. Bölümle ekranlara geldi. Dizi ritmi, aksiyonu ve karakteriyle farklı bir izleyici kitlesine sahip. Orta kuşak gençler ve erkekler için şu anda özel bir dizi.  Yani Söz’ün kemikleşmiş bir izleyicisi var.

Son bölümde hain düşman Dragan hem Erdem Yarbayı hem de Savcı Derya’yı kaçırmıştı. Yavuz Komutana da rehinelerden birini tercih etmesini istiyordu. Zor bir karar Yavuz’u bekliyor. Derya mı, Yarbay Erdem mi? Söz izleyicileri artık Yavuz’un kararını bekliyorlar. Yavuz kimi kurtaracak. Ancak yayınlanan son fragmana göre Savcı Derya’nın şehit olduğu belirtiliyor.  Bu haberle birlikte Söz izleyicileri yeni bölümü merakla bekliyorlar. Yavuz – Derya aşkına hazırlanan izleyiciyi büyük bir şok mu bekliyor? Haberimizin devamında Söz Derya öldü mü? Yavuz’un kimi seçtiğinin cevaplarını bulabilirsiniz.

Savcı Derya öldü mü?

Söz dizisinde Bahar ve Yavuz aşkının sona ermesiyle birlikte seyirci Bahar’ın yerine Derya’yı koymaya başladı. Üstelik bu değişim hiç de yadırganmadı. Savcı Derya ve Yavuz’u birbirlerine seyirci yakıştırınca gerisi senaristler için çok kolay olmuştur. Çünkü herkes bu dizide ana bir aşk hikayesi eksikliği görüyordu. Bahar gidince Derya tam ilaç oldu. Kısacası Söz dizisinde Derya’nın ölmesi ve Deniz Baysal’ın diziden ayrılması mümkün değil. Sezon sonuna kadar Derya ve Yavuz aşkını seyirci kabul etmişken senaristler ve yapımcılar böyle bir riske tekrar girmezler. Yani Söz dizisinde sadece sezon sonuna kadar değil dizi devam ettiği sürece Komutan Yavuz ve Savcı Derya aşkı bizleri bekliyor.

10-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar