Söz Yarbay Erdem Diziden Ayrılıyor mu?

Söz Yarbay Erdem Diziden Ayrılıyor mu?
Star Tv'nin Pazartesi günlerinin reyting rekortmeni dizisi Söz finale yaklaşırken şok bir ayrılık iddiasıyla gündeme oturdu. Peki diziden kim ayrılıyor? Detaylar haberimizde!

Star Tv’nin en çok izlenilen dizilerinden olan ve üçüncü sezonunda olan Söz Dizisinde final yaklaştıkça gerilim ve heyecan üst noktalara tırmanmaya başladı. Özel kuvvetlerin terörle mücadelesini anlatan dizi star Tv’de pazartesi akşamları ekrana geliyor ve yüksek reytingiyle hem yapımcı şirketini hem de kanalı memnun ediyor. Final kararı alınan dizi de final günü yaklaştıkça heyecan da giderek tırmanıyor. Dizinin Pazartesi günü yayınlanacak 82. Bölümünün yayınlanan fragmanında Erdem Yarbay’ın başının çok ciddi dertte olduğu görülüyor. Bu durum finale giden dizinin komutanı Erdem Yarbay diziden ayrılıyor mu sorularını da berebarinde getiriyor. Canlıtv takipçileri için Söz dizisinde yaşanan gelişmeleri araştırdık.

Söz’de Neler Oluyor?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya, Görkem Sevindik, Aytaç Şaşmaz gibi beğenilerek izlenen oyuncuların rol aldığı Star tv’nin reytinglerde gün birincisi olan dizisi Söz’ün yeni bölüm fragmanı, dizinin izleyenlerini üzdü. Bu ayın sonunda büyük final yapacak olan Söz’ün yayınlanan 81. yeni bölümünde Yavuz Tim'in başına geçerek komutanları Erdem Yarbay’ı kurtarmanın planlarını yapmaya başlamışlardı. Komutanlarını kurtarmak için sabırsızlanan Tim’in çıkacakları kurtarma operasyonu öncesinde başlarına geçen eski komutanları Yavuz time yeni bir jeyecan getirir.

Yarbay Erdem Ölecek mi?

Star Tv’nin pazartesi akşamlarının yüksek reytingli dizisi Söz’ün 81.bölümünde düşmanların kaçırarak rehin aldığı Yarbay Erdem için bütün tim harekete geçmişti. Tim komutanı Yavuz’un Yarbay’ı kurtarmak için time geri dönmüş ve timin başına geçmişti. Komutanları Yarbay Erdem’i kurtarmak için Yavuz’un yaptığı planla hareket eden tim Yarbay Erdem kurtulacak mı? Bütün gözler şimdi pazartesi günü yayınlanacak 82. Bölümde olacak.

Söz 82. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Dizinin yayınlanan yeni 82. Bölüm fraganında Albay Erdem rehin tutulduğu mekanda bir saatli bombaya bağlıdır ve hayatı Yavuz’un komutanlığını yaptığı timin göstereceği başarıya bağlıdır. Yavuz önderliğinde büyük iş çıkaran tim teröristlere karşı galip gelir ama  Yarbay Erdem’in akıbeti belli değildir. Fragmana göre böyle olsa da finaline az kalmış bir diziden önemli bir karakterin ayrılmasını beklemek çokta mantıklı değil. En azından albay Erdem kalan bölümlerde de dizide devam edecektir.

11-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar