Söz yeni sezon ilk bölüm bu akşam STAR TV'DE!

Söz yeni sezon ilk bölüm bu akşam STAR TV'DE!
Yaz sezonunun sona ermesi ile birlikte diziler teker teker ekranlara gelmeye başlıyor. Özellikle Star TV'nin büyük merakla izlenen dizisi Söz bu akşam yeni sezon ilk bölümü ile Star TV ekranlarında olacak. Söz ilk bölümü canlı izlemek için tıklayın.

Reytingleri alt üst eden dizi Söz 13. yeni bölümüyle bu akşam sevenleri ile buluşuyor. Star Tv'nin fenomen dizisi Söz bu sezon yeni maceralarıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Yayınlanan fragmanlar izleyicileri iyice meraklandırdı. Bakalım yeni sezonda Söz'de neler olacak? Sezon finalinde görevden alınan Yavuz ve ekibi fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Heyecan dolu yepyeni ilk sezon bölümünü canlı izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz...

SÖZ BU AKŞAM STAR TV'DE!

Görevden alınan ekip terör olaylarının hız kesmeden devam etmesinden son derece rahatsız olup yeniden harekete geçme kararı almıştır. Ekip Vatan için verdikleri sözü yerine getirmek için canlarını hiçe sayarlar. Yağız Alp Akaydın'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu da Ethem Özışık yazıyor. Özel Tim oyuncularını ise Tolga Sarıtaş, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat canlandırıyor.

Sezon finalinin ardından yeni bölümleri heyecanla beklenen dizi Söz'ün ilk bölümünü canlitv.com sayesinde internetten kesintisiz ve donmadan izleyebilirsiniz. STAR TV CANLI izle linkini tıklayarak nefes kesen yeni bölümü HD izleyin. 

18-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler