Yeni Gelin yeni sezona merhaba dedi.

Yeni Gelin yeni sezona merhaba dedi.
Show Tv ekranlarının geçen sezon sevilen dizilerinden olan Yeni Gelin, bu sezonda ekranlarda yerini aldı. Sevilen dizi yine cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olacak. Bakalım dizi nasıl bir bölümle yeni sezona merhaba dedi?

Show Tv ekranlarında yeni sezonda da her cumartesi akşamı yerini alacak olan Yeni Gelin’de başrolleri Tolga Mendi ve Jessica May paylaşıyor. Brezilyalı güzel Bella ile Adana’da bir Aşiret’in varisi Hazar’ın aşklarının eğlenceli ve komik hikayesinin anlatıldığı dizi yeni sezonda da sevenleriyle buluştu.

Yeni sezonun ilk bölümünde neler oldu?

Konağın karantinaya alınmasından sonra konak ahalisi hep beraber Karadeniz’in yolunu tutar. Ancak karantinadan kaçarken Deli Şevki karşılarına çıkar. Asiye’nin Annesi ve Amcası Deli Şevki, Kalender Ağa’yı Asiye’ye resmi nikah yapmaya zorlar. Önceden verilen bir sözden dolayı Hazar’da Deli Şevki’nin yeğeni Hüsne ile evlenmek zorundadır. Kalender Ağa Hazar’ın evli olduğunu bir türlü Şevki’ye söyleyemez. Bella, Hazar ve Hüsne’nin evlilik işinin olmaması için ne planlar yaptıysa başarılı olamaz. Baran ise kendini hiç beklemediği bir oyunun içinde bulur. Karadeniz geleneklerine göre çatıdaki testiyi vuran o evin kızını almak zorundadır. Asiye’nin akrabalarının oyununa gelen Baran kendini hiç istemediği bir evliliğin isteme töreninde buluverir.

Yeni Gelin yeni bölümü ile 23 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de olacak. Yeni Gelin’in yeni bölümlerini Canlı Tv’den izleyebilirsiniz.

17-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar