Söz'de yürekleri burkan ölüm!

Söz'de yürekleri burkan ölüm!
Yayınlandığı ilk günden reytingleri alt üst eden Star Tv'nin yeni dizisi Söz yepyeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Fakat bu bölümde Yavuz komutan ve arkadaşları kötü bir son bekliyordur. Söz'de yürekleri burkan ölüm!

Star Tv'yi Pazartesi akşamları en üst sıraya çıkan dizisi Söz'de beklenmedik olaylar yaşanıyor. Zorlu bir görev için harekete geçen Yavuz Komutan ve Timini acı bir ölüm bekliyor. Uzun süredir ele başı terörist Çolak'ı yakalamak için Yavuz ve Timi tam Çolak'ı yakalayacakken köylülerden birinin esir alındığını duyar. Köylü aileyi kurtarmaya giderler. Aileyi kurtarmak için yola düşen Timin en kuvvetli isimlerinden biri olan Hafızm canını tehlikeye atar. Yayınlanan fragman izleyicileri korkutuyor. Peki Hafız şehit mi oluyor? Tüm bu merak ettiklerimizi akşam yayınlanacak olan bölümü canlitv'den izleyerek öğrenebiliriz. Star Tv canli izle kısmından yeni bölümün heyecanını yaşayabilirsiniz.

Star Tv'de bu akşam yepyeni bölümü ile yayınlanacak olan diziyi herkes nefeslerini tutmuş bekliyor. Yavuz komutan ve Çolak'ın arasındaki gerilim sizi bir dakika bile ekran başından ayırmayacak. İşte Söz dizisinin 5. bölüm fragmanı..

Söz dizisi oyuncu kadrosu

-YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ)

-BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT)

-EYLEM MERCIER (MERİÇ ARAL)

-ERDEM KORKMAZ (NİHAT ALTINKAYA)

-ZAFER YAMAN (ATAKAN ARSLAN)

-SERHAT KILIÇ (ÇOLAK)

01-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler