Söz'ün 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz'ün 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Star Tv ekranlarında reyting rekorları kıran dizi Söz'ün 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz'ün bu haftaki bölümünün bitmesinin ardından izleyiciler büyük bir merakla yeni bölüm fragmanını aradı? Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz bu haftaki bölümü izleyicileri ekrana kilitledi. Yavuz Üsteğmeni ve timinin yaşadıklarını konu alan dizi çok kısa süre içerisinde ekranların en sevileni olmayı başardı. Yayınlandığı her gün reytingleri alt üst eden dizi rekor kırma yolunda. Nefes kesen son bölümün bitmesi ile yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak edildi. Peki efsane dizinin yeni bölümünde neler olacak? Yavuz, Çolak'ın bu büyük planınından kurtulabilecek mi? Zafer komutan ise kendisini feda etti. Star Tv'nin yeni rekortmen dizisi Söz'ün 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Söz 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanını merakla bekleyen izleyiciler son bölümün bitmesi ile internete koştu. Fakat her hafta yeni bölüm fragmanını veren dizi bu hafta iyice merak yaratarak yeni bölüm fragmanını yayınlamadı. Yavuz ve Bahar arasındaki yakınlaşma gerçeğe dönüşecek mi? Yeni bölümde Yavuz'un silah arkadaşları hain planının farkına varabilecek mi? Yine efsane bir bölümle karşımıza gelmeye hazırlanan dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00'de canlitv üzerindende izleyebilirsiniz..

16-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler