Star TV Vahe le Evdeki Mutluluk nasıl başvuru yapılabilir?

Star TV Vahe le Evdeki Mutluluk nasıl başvuru yapılabilir?
Televizyonlarda gördüğünüz o dünyalar güzeli bir eve sahip olmak istiyorsanız hemen şimdi Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvurun...

Star Tv ekranlarının en mutluluk verici yarışması Vahe ile Evdeki Mutluluk programı insanları mutlu etmeye devam ediyor. Evini yenilemek isteyen ancak maddi durumu olmayanları dünyalar güzeli ev sahibi yapan program izleyicilerin ilgisini çekiyor. Siz de Televizyonlarda gördüğünüz o dünyalar güzeli bir eve sahip olmak istiyorsanız hemen şimdi Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvurun. Star Tv Vahe ile evdeki mutluluk başvuru şartlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Star TV Vahe le Evdeki Mutluluk nasıl başvuru yapılabilir?

Bir zamanların cansız mankeni, şimdilerin dekor yarışmaları sunucusu Vahe Kılıçaslan Star TV’de yayınlanan programıyla adından söz ettiriyor. Vahe İle Evdeki Mutluluk yarışması ile evini yenilemek isteyen adayların evine konuk olan Vahe Kılıçaslan, sıradan evleri baştan aşağı değiştiriyor. Programda sadece evdeki inanılmaz değişim yapılımıoyr, programın yapıldığı yörenin çeşitli yemekleri ve kültürleri de tanıtılıyor

Başvuru nasıl olacak?

Düşünün ki evinizin iç yapısı içinize sinmiş değil. Bir eviniz var ama şartlar gereği eviniz hoşunuza gitmiyor. Evinizin bulunduğunuz konumdan memnunsunuz, ancak evinizde bir şeylerin eksikliğini sürekli duyuyorsunuz. Elbette herkes evinin yeni bir görüntüye kavuşmasını ister. Öyleyse ne duruyoruz hemen çözüm için Vahe İle Evdeki Mutluluk dekorasyon yarışmasına başvuruyoruz.

Programın amacı belli. Özellikle dar gelirli kişilerin sıradan evlerini titizlikle baştan aşağı yenileyen, ayrıca ev sahiplerinin gönüllerini hoş tutan Vahe İle Evdeki Mutluluk, yeni çözüm önerisi olarak karşımıza çıkıyor.

Vahe İle Evdeki Mutluluk nasıl bir program?

Star TV‘nin en mutlu verici programı her hafta pazar günleri saat 11.00’de yayınlanıyor. Her hafta yeni bir ev, her hafta farklı bir dizayn ile ekranlarda yer alacak Vahe İle Evdeki Mutluluk programına katılmak tamamen ücretsiz.

Durumu olmayan kişilerin evlerini yenileyip onları en azından bu şekilde mutlu etmek isteyen Vahe Kılıçaslan oldukça iddialı görüyoruz. Mikrofonlarımıza konuşan ünlü manken insanların gözlerindeki mutluluğu hiçbir şeye değişmeyeceğini söyleyerek “Ben de onların mutlu olmasıyla mutlu oluyorum” dedi. Aynı zamanda çevrenin kültür ve yemek zevklerini de tanıtan program bir nevi kültür elçisi olarak da hizmet görüyor.

Vahe İle Evdeki Mutluluk Başvuru Formu

Yarışmaya başvurmak çok kolay. Star Tv’nin resmi sitesinde yayınlana formdaki sorulara doğru cevap vermek yeterli. Unutulmamalı ki bu sorulara doğru ve eksiksiz yanıtlar vermezseniz hayalinizi süsleyen o eve kavuşma fırsatınızı geri tepersiniz. Formda yer alan sorulara bir göz atalım.

Adınız soyadınız

Fotoğrafınız:

Medeni durumunuz:

Doğum tarihiniz:

Eğitim durumunuz:

Telefon numaranız:

Yaşadığınız şehir:

Adresiniz:

Kiminle yaşıyorsunuz?

Dekore edilmesini istediğiniz alanın fotoğrafı:

Evinizde değişiklik isteme sebebiniz:

Unutmayın ki sorulara vereceğiniz doğru ve eksiksiz cevaplar sizi hayalinizdeki eve bir gün taşıyacaktır. Keyifli seyirler.

07-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar