Star Tv yayın akışı (11 Temmuz Perşembe)

Star Tv yayın akışı (11 Temmuz Perşembe)
Bugün 30 yaşı devirenler Star Tv’yi Dallas, UEFA, Turkcell süper lig derbileri de bedava yayınlamasıyla hatırlayacaktır. 11 Temmuz Perşembe yani bugünkü yayın akışını inceleyelim

30 yıl önce TRT’den başka kanal yoktu. 30 yıl önce Star Tv ile başlayan Özel Televizyonculuk bugün 200’den fazla çeşitliğe ulaştı. 50 yaşın altındakilerin gençlik dönemi Star Tv ile geçti. Çünkü Star Tv yayına başladığı 1990’dan itibaren birçok ilke imza attı. Ülkemizin ilk özel kanalı olan Star Tv’nin logosu maviyken zamanla değişikliğe uğradı ve son şeklini aldı. Bugün 30 yaşı devirenler Star Tv’yi Dallas, UEFA, Turkcell süper lig derbileri de bedava yayınlamasıyla hatırlayacaktır. Vakit geçirmeden bugünkü yayın akışını inceleyelim.

Star Tv yayın akışı (11 Temmuz Perşembe)

00:15- 04:00 Benim Tatlı Yalanım (Dizi - Tekrar)

04:00 – 06:00 Kiralık Aşk (Dizi - Tekrar)

06:00 Geniş Aile (Dizi - Tekrar)

07:30 Benim Tatlı Yalanım (Dizi- Tekrar)

09:15Kiralık Aşk (Dizi-Tekrar)

12:30 En Güzel Bölüm (Eğlence)

İçerik:

En Güzel Bölüm programı ile dizi dünyasından son haberleri öğrenebilirsiniz. Ayrıca her gün ekranları süsleyen ünlü isimlerle çok özel ve keyifli röportajlar sizleri bekliyor.

12:45 Yüksek Sosyete (Dizi- Tekrar)

15:30 Benim Tatlı Yalanım (Dizi- Tekrar)

18:45 Star Haber ( Haber ve Aktüalite)

Ülkemizde ve Dünyada yaşanan en sıcak gelişmeler sıcağı sıcağına Star Tv Haberde izleyebilir, güncel yorumlarla ayrıntıyı yakalayabilirsiniz.

20:00 Yeşilçam Kuşağı – Üçkağıtçı (Sinema Kuşağı)

Yine Kemal Sunal yine bol kahkaha. Güldürürken düşündüren adam Kemal Sunal’dan bir başyapıt. Herkesin erdiğine inandığı mübarek Rıfkı'dan yine zalimlere ve kötülere karşı keramet beklediği bir serüven.

Oyuncular : Kemal Sunal, Ülkü Özen, Turgut Özatay, Nizam Ergüden, Ali Şen, Reha Yurdakul

Yönetmen : Natuk Baytan

21:45 Üçkağıtçı (Sinema Kuşağı- Tekrar)

23:30 Ödeşme Zamanı (Sinema Kuşağı- Yabancı Film)

Klasik bir mafya filmi. Scott Adkins, Louis Mandylor, Vladimir Kulich, Tony Todd başrollerini paylaştığı Jesse V. Johnson imzalı film.

Filmin özeti:

Dövüş ustası parasız kalınca işsiz kalır. Ona hiç kimse iş vermeye yanaşmaz. Kolay yoldan para kazanmanın cazibesine kapılan usta, mafya adına tahsildarlığa başlar. Başına çeşit çeşit belalar açılan adam işin kolay gibi görünmediğini, aslında kendisi için tezgahlanmış bir ölüm kalım savaşı olduğunu fark eder. Gücün yanında zeka ve akıl oyunlarının önemli olduğunu anlayan usta, bir yandan mafyanın parasını ele geçirmenin hesabımı yaparken diğer yandan özgürlüğünü kazanmak için amansız bir mücadele verecektir.

İyi seyirler…

10-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar