Star Tv’nin Yeni Sezon Dizileri Neler?

Star Tv’nin Yeni Sezon Dizileri Neler?
Yeni yayın dönemi yaklaşırken Star Tv hangi yapımlarla seyirci karşısısına çıkıyor. Kanalın hazırladı projelerin konuları ne ve oyuncu kadrolarında kimler var? İşte detaylar!

Eylül Yayın dönemi için kanallar artık son dakika hazırlıklarını yapıyorlar. Bütün bir yaz ve daha öncesinde hazırlıklara başlanılan ve büyük umutlarla sete inen ya da inmesi beklenen yeni diziler için artık geri dönüşü olmayan dakikalar yaşanıyor. Yapılan castlar, hazırlanan mekanlar, kostümler, toparlanan ekipler derken yeni yayın döneminin yeni dizileri heyecanla yayın için son saymaya başladılar. Tabi aynı şekilde seyircilerde uzun süredir başlamasını bekledikleri ve adım adım neler olduğunu takip ettikleri yeni projelerle buluşmak için sabırsızlanıyorlar. Bu sezon en çok yeni yapımla seyirciyle buluşacak kanal olan ve dört yeni yapımı seyircinin beğenisine sunacak olan Star Tv bu konuda en çok heyecan duyanların başında geliyor. Daha önceki senelerde umduğu reytingi bulamayan Star Tv bu sezon tabir yerinde ise tam anlamıyla başa güreşiyor. Kanal dört yeni yapımı yayına sokmak için son hazırlıkların bitmesini beklerken seyircilerde bu yapımları merakla bekliyor. İşte Star Tv’nin yeni yayın döneminde seyirciyle buluşturacağı o dört yeni dizi ve detayları!

Star Tv’den Dört Yeni Proje!

Yeni yayın dönemi için son sayılırken seyirciyle dört yeni dizisini buluşturacak olan Star Tv bu sezonun en dikkat çeken yapımlarına imza atmak üzere. Birbirinden iddialı bu yapımlar, oyuncuları ve diğer detaylar haberimizde.

Menajerimi Ara

Star Tv ekranlarında yayınlanacak ve tanıtımları ekranlarda dönmeye başlayan ilk yeni yapım şu sıralar herkesin dilinde olan ve heyecanla beklenen Menajerimi Ara adlı dizi. Yabancı bir diziden uyarlanan ve ünlüler dünyasına ışık tutan ve bu dünyadaki ünlüler ile onların menajerliğini yapan kişiler arasındaki ilişkiyi anlatan dizi şimdiden sezona damga vurdu denilebilir. Dizinin oyuncu kadrosu ise birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman gibi oyuncular yer alırken dizide her hafta bir ünlü isim yer alacak. İlk isim ise Ahsen Eroğlu. Dizi 25 Ağustos Salı akşamı ilk bölümüyle ekranlarda yer alacak.

İyi Günde Kötü Günde!

Star Tv’nin bir başka yeni dizisi ise İyi Günde Kötü Günde adını taşıyor. Dizi 03 Medya tarafından hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Elçin Sangu, Ozan Dolunay, Şenay Gürler ve Derya Alabora gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizide evlenmek üzere olan çiftten Sarp son dakikada gelini masada bırakarak kayıplara karışır. Yıllar sonra yeniden ortaya çıktında ise başka biriyle evlenmek üzeredir ve evlilik hazırlıklarını terk ettiği eski nişanlısı yapmaktadır.

Sol Yanım

Sol Yanım dizisi Star Tv’nin dram içerikli bir dizisi. Dizi Melis Civelek tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturacak Dizinin oyuncu kadrosunda ise Tolga Mendi, Özge Yağız, Cemre Baysel, Defne samyeli ve Deniz Barut gibi oyuncular yer alıyor.

Seni Çok Bekledim

Star Tv’nin yeni sezonda ekranlarda olacak bir diğer projesi ise seni Çok Bekledim adını taşıyor. Dizi uzun bir aranın ardından yeniden ekranlarda olacak Özcan Deniz, Burcu Özberk ve Caner Şahin İrem Helvacıoğlu gibi usta oyuncuları bir araya getiriyor. Yakın bir zamanda tanıtımlarının yayınlanmaya başlanacağı dizinin Eylül ayının ikinci haftasında ekranda olması bekleniyor.

20-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar