Star Tv’nin Yeni Sezon Dizisi ‘Sefirin Kızı’na Büyük Hazırlık! Hangi Ödüllü Senaristler Yazacak?

Star Tv’nin Yeni Sezon Dizisi ‘Sefirin Kızı’na Büyük Hazırlık! Hangi Ödüllü Senaristler Yazacak?
Eylül Sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanan Star Tv'nin yeni dizisi Sefirin Kızı'nın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sefir'in Kızını kim yazıyor, oyuncuları kim?

Sezon sonunun iyice yaklaşması ve final kararı alan dizilerin belli olmasıyla birlikte yayıncı kanallarda ve yapım şirketlerinde gelecek sezonun planlamaları yapılmaya başlandı. Özellikle final kararı alınan dizilerin yerini doldurmak için harekete geçen kanallar yeni diziler için ince eleyip sık dokuyor ve artık üç dört bölüm sonra bitecek ya da sezon ortasında final yapacak dizilere yatırım yapmak istemiyorlar. Bu kanalların başında gelen ve birçok dizisi final yapacak olan Star Tv final yapacak dizilerinin yerini daha güçlü dizilerle doldurmak için hazırlıklarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Yaz döneminde 'Erkenci Kuş' ve O3 Medya'nın 'Benim Tatlı Yalanım' dizilerini yayınlayacak olan Star Tv, yeni sezon için 'Sefirin Kızı' adlı iddialı dizi için çalışmalara başladı. Canlıtv takipçileri için Sefirin Kızı ile ilgili gelişmeleri araştırdık.

Sefir’in Kızını Hangi Ödüllü Senaristler Yazacak?

Star Tv’nin Eylül sezonu için hazırlıklarına başlanılan ve NGM & O3 Medya işbirliğiyle çekilecek olan Sefirin Kızı adlı dizinin senaryosunu yazacak yazarları ve yönetmenini duyan seyirciler şimdiden büyük heyecana kapıldı. Dizinin senaristliğini ATV’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz’in ilk sezon senaristliğini de yapan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in yapacağı kesinleşti. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem Sen Anlat Karadeniz’de yazdıkları senaryolarla çok beğenilmiş ve bu senaryolar yazarlara Altın Kelebek Ödülünü kazandırmıştı.  

Sefir’in Kızı Nerede Çekilecek ve Oyuncuları Kimler?

Henüz başlamamış olmasına rağmen seyircide büyük beklenti oluşturan ve daha şimdiden ne zaman başlayacak diye sorular sorulmaya başlanılan Star Tv’nin yeni sezonda başlayacak dizisi Sefir’in Kızı’nın oyuncu kadrosu henüz tam netleşmedi. Yapım şirketi dizinin castı için oyuncularla görüşmeler yaparken seyircide dizide kimlerin rol alacağını merakla beklemeye başladı. Hazırlıkları son hız devam eden Sefirin Kızı’nın oyuncuları kadar nerede çekileceğinin de merak konusu olduğu ve seyircinin merakla beklenmeye başlanan diziyle ilgili her türlü bilgiyi talep etiği görülüyor. Star Tv’de Eylül sezonunda yayına başlaması planlanan ve hazırlıklaın sürdüğü Sefir’in Kızı’nın çekimlerinin ise Eğe bölgesinin tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü şehri Muğla ve çevresinde çekileceği gelen bilgiler arasında.

02-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar