Star Wars The Mandalorian dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Star Wars The Mandalorian dizisinin ilk fragmanı yayınlandı
Star Wars projesinini sahibi Disney Plus'ın özel içeriklerinden biri olan The Mandalorian dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Çocukluğumuzun unutulmaz dizilerindendi Star Wars dizisi. Zaman zaman film ve dizilerle kendini hatırlatan Star Wars evreni, gelecek yıl vizyona girecek The Rise of the Skywalker filmini beklerken, diğer yandan Disney Plus'ın özel içeriklerinden biri olan The Mandalorian dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı. Şimdi detaylar

Star Wars The Mandalorian dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Mandalorian dizisinin yayınlanan fragmanında Mandalore gezegeninden gelen baş kahramanı görüyoruz. Kim olduğunu bilmediğimiz bu yalnız savaşçı, galaksinin bir ucundan diğerine sürekli seyehat ediyor. canlitv platformu olarak görüşüne başvurduğumuz dizinin yapımcısı Jon Favreau, New Republic (Yeni Galaktik Cumhuriyet)’ten hiçbir gücün başkahramanı durduramayacağını vurguluyor. Yayınlanan fragmana ve yer alan sahnelere baktığımızda bu iddianın çok da boşa olmadığını anlıyoruz.

The Mandalorian dizisini tanıyalım

Dizinin başrollerini Pedro Pascal oynarken Breaking Bad’teki Gus rolüyle tanıdığımız Giancarlo Esposito, Gina Carano ve Carl Weathers gibi isimler de ona eşlik ediyor. Yapımcı John Favreau, dizinin Return of the Jedi’dan yedi yıl sonraki zamanda geçeceğini belirtiyor.

Disney platformu ise Ms. Marvel, She-Hulk ve Moon Knight dizilerinin yanısıra Mandalorian dizisinin de yayınlanacağını açıkladı. Star Wars ve Marvel dizileriyle sinema dünyasında söz sahibi olan Disney, geçen aylarda kendi dijital platformunu kurarak Netflix, Amazon ve Hulu gibi kurumlara rakip olmuştu. Bu güçlü rakiplerle yarışmak için kendi dijital platformunu kurmaya çalışan Disney, öncelikle Star Wars ve Marvel'i ön plana çıkarıyor.

Disney bu amaçla yeni bir Marvel dizisi ve bugüne kadar çekilen ilk canlı aksiyon Star Wars dizisini ilk plana aldı. Marvel cephesinde işler ağır aksak giderken Star Wars dizisi hareketlenmeye başladı.

Disney ve Lucasfilm, ortak yaptıkları basın bülteninde Star Wars dizisini Iron Man ve The Jungle Book'un yönetmeni olan Jon Favreau'nun hazırlayacağını duyurmuştu.

Star Wars Dizisi

A Star Wars Story'nin dünya prömiyerinde Nerdist'e konuşan Favreau, Star Wars dizisinin Return of the Jedi ile The Force Awakens arasında geçeceğini açıkladı. Asilerin İmparatorluk'u yıkması ve İmparator'un Darth Vader tarafından öldürülmesinin 7 yıl sonrasında geçecek dizi, izleyicileri farklı gezegenlerin iklimine taşıyacak. Yeni yeni karakterlerin hikayesini anlatacaklarını vurgulayan Favreau ayrıca yeni Star Wars dizisinin sinema dünyasındaki en son teknolojiyle çekileceğini belirtiyor. Görsel efekt kullanımında söz sahibi olan John Favreau, son filmi The Jungle Book ile teknoloji ve görsel efekt Show yapmış ve adından çokça söz ettirmişti. Canlitv olarak gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

01-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar