Sultan Melikşah’ı Canlandıran Buğra Gülsoy’a Sette Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Sultan Melikşah’ı Canlandıran Buğra Gülsoy’a Sette Sürpriz Doğum Günü Kutlaması
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başrolü Buğra Gülsoy'a dizisi setinde doğum günü kutlaması yapıldı. Kutlamaya oyuncunun eşi ve oğlu da katıldı.

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve bu sezon başlayan büyük prodüksiyonlu yeni dizi Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her hafta seyirciye heyecan, coşku ve nefessiz anlar yaşatıyor. Dizi birbirinden ünlü oyuncularla seyirci karşısına çıkarken özellikle Sultan Melikşah karakterini canlandıran genç ve başarılı oyuncu Buğra Gülsoy dizide adeta tam bir sultan gibi oynayarak taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış durumda. Büyük Selçuklu Sultanı Sultan Melikşah’ı canlandıran oyuncu dizinin ilk başladığı günlerden itibaren seyircide tam bir hayranlık uyandırmış durumda. Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy’un geçtiğimiz gün olan doğum günü ise sette set çalışanları ve eşi ve oğlunun da katılımıyla sürpriz bir şekilde kutlandı. Doğum günü kendisi için tam bir sürpriz olan usta oyuncu sette oğluyla keyifli anlar geçirdi.

Sultan Melikşah’a Sürpriz Doğum Günü!

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başarılı oyuncusu Sultan Melikşah karakterine hayat veren Buğra Gülsoy için sette sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. 22 Şubat 1982 yılında dünyaya gelen Buğra Gülsoy’un doğum günü partisine sette görevli çalışanlar ile oyuncular katılırken asıl sürpriz ise oyuncunun eşi Nilüfer Gürbüz ve oğlu Cem’den geldi. Sete gelerek eşi Buğra Gülsoy’un doğum gününü kutlayan Nilüfer Gürbüz’ün ve oğlunun gelişi usta oyuncuyu oldukça mutlu etti. Oluyla birlikte at binen ve oldukça keyifli anlar geçiren Buğra Gülsoy’un doğum günü dolayısıyla eşi Nilüfer Gürbüz sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulundu.

İyi ki Doğdun

Buğra Gülsoy’un dizi setinde eşi, olu ve çalışanların katılımıyla gerçekleştirilen doğum günü oldukça keyifli anlar yaşattı. Usta oyuncu olu Cem’le birlikte at binerken ekibin hazırladı pastayı da birlikte kestiler. Buğra Gülsoy’un eşi Nilüfer Gürbüz ise eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak kutladı. Nilüfer Gürbüz paylaşımında “İyi ki doğdun. Umarım Cem’de senin kadar dürüst, çalışkan, azimli, disiplinli, saygılı bir insan olur” ifadelerini kullandı. Buğra Gülsoy’da elinin bu paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Bizde başarılı ve usta oyuncunun doğum gününü kutluyor ailesi ve sevdikleriyle nice yıllar yalamasını temenni ediyoruz.

24-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar