Sunucu Bircan Bali İfşa Edilen Fotoğrafları İçin İsyan Etti

Sunucu Bircan Bali İfşa Edilen Fotoğrafları İçin İsyan Etti
Ünlü isimlerden Bircan Bali basına sızdırılan özel fotoğraflarının sızdırılması ve konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünlüler dünyasında gün geçmiyor ki yeni bir gelişme ve yeni bir sansasyonel olay olmasın. Sık sık magazin basını ve sosyal medyada yer alan ünlülerle ilgili haberler pek çok itirafı, inkarı, ifşayı ya da açıklamayı gündeme getiriyor. Özelikle ilginç haberler sınıfı içine giren ifşa ve itiraflar hemen her gün magazin basının sayfalarını dolduruyor ve sosyal medyada gündem oluyor. Halen Beyaz Tv ekranlarında Söylemezsem Olmaz Programının sunucularından biri olan ünlü isim Bircan Bali son günlerde magazin basınında fazlasıyla yer alıyor. Ünlü ismin daha önce birlikte olduğu biriyle öpüşürken olan fotoğraflarının sızdırılması üzerine ünlü isim magazin basını ve sosyal medyada fazlasıyla yer almaya başladı. Ünlü isim katıldığı bir programda konuyla ilgili açıklamalar yaptı ve fotoğraflara ilgili konuştu.

İlişki Öpüşünce Güzel

Ünlü sunucu Bircan Bali sızdırılan fotoğraflarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde İsmail YK’nın kuzeni Özkan Şen’le olan samimi fotoğraflarının ardından ilk kez açıklama yaptı. Bilindiği gibi ünlü isim bir dönem İsmail YK’nın kuzeni Özkan Şen’le birlikte olmuş ve ikili arasında aşk yaşanmıştı. Daha sonra ayrılan çiftin fotoğrafları geçtiğimiz günlerde basına sızdırılmıştı. Fotoğrafta çiftin öpüşürken ki halleri görünüyordu. Ünlü isim katıldığı programda fotoğraflarla ilgili olarak “birini seviyorsun öpüyorsun. Sonra bunu ifşa eden mi suçlu ben mi? Siz ilişkilerinizde kütüphanede kitap mı okuyorsunuz? Yazık! Bence öpün, ilişki öpünce güzel” ifadelerini kullandı. Ünlü isim daha önce var olan ilişkisini saklamadı ve sahip çıkarak ifşa edenlerin daha suçlu olduğunu belirtti.

Beni Böyle Şeyler Güçlendiriyor

Ünlü isim Bircan Bali son dönemde magazin basınında yer alan fotoğrafları kimin sızdırdığını bilmediğini ifade ederken böyle şeylerin kendisini güçlendirdiğini belirtti. Bircan Bali konuşmasının devamında “Birini seviyorsun, öpüyorsun, bekarsın bekar. Biriyle özel yazışmaların var en özelini yaşıyorsun. Sonra bunu ifşa eden mi suçlu ben mi? Birine k…belik yapmadığımı düşünüyorum. Ayrıldığım için ifşa eden yapar bunu. Beni böyle şeyler güçlendiriyor. Ben bilerek alkollü ve bikinili fotoğraf koymuyorum. Bu içmediğim anlamına gelmez” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ifşa edilen fotoğrafları kimin sızdırdığını ise bilmediğini söyledi.

05-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar