Survivor All Star 2022 yarışmacı kadrosu sızdı! İşte o isimler

Survivor All Star 2022 yarışmacı kadrosu sızdı! İşte o isimler
Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star 2022 yakında başlayacak. Survivor All Star 2022 yarışmacıları merak ediliyordu. O yarışmacıların isimleri ifşa oldu.

Survivor All Star 2022 yarışması yeni sezonuyla ekrana gelmeye başlayacak. Medya Patronu Acun Ilıcalı'nın sunduğu fenomen yarışma heyecanla bekleniyor. Yeni yılda yeni yarışmacıların olacağı Survivor All Star 2022'ye kimlerin katılacağı ise merak konusuydu. Survivor All Star 2022'ye katılacak isimlerin listesi ifşa oldu. Survivor'a daha önce de katılan isimler arasından yapılan seçimlerde kimler var? Survivor All Star 2022 yarışmacı kadrosu belli oldu mu?

Survivor All Star 2022'de kimler var?

Survivor All Star geçen yıl yine yüksek izlenme oranlarına ulaşmış ve heyecan dolu bir yarışla seyirciyi ekrana bağlamıştı. Ekranların fenomen yarışmasının ne zaman başlayacağı da merak ediliyordu. Survivor All Star 2022'nin yakında başlayacağının sinyali ise Acun Ilıcalı tarafından verilmişti. Fenomenleşen programın yarışmacıları da Survivor seyircisinin en çok merak ettiği bilgilerden. Acun Ilıcalı geçen günlerde yaptığı açıklamada yarışmanın kısa süre sonra başlayacağını açıklaması Survivor takipçilerini heyecanlandırmıştı. Büyük bir ilgiyle izlenen Survivor'un kadrosu yeni sezonun başlayacağı 2022'ye sayılı günler kala sosyal medyada ifşa oldu.

İşte Survivor All Star 2022 yarışmacıları

Survivor All Star 2022 heyecanla beklenirken yarışmacılar hakkında bilgiler de gelmeye başladı. Survivor'un eski sezon yarışmacılarının olacağı Survivor All Star 2022'de ilk kesinleşen isim Barış Murat Yağcı olmuştu. Barış Murat Yağcı'nın ardından Sercan Yıldırım, Nise Bölükbaşı, Evrim Keklik, Batuhan Karacakaya ve Nagehan Karadere isimleri konuşulmaya başlandı. Sosyal medyada konuşulan isimler arasında Adem Kılıçcı, Merve Aydın, Mert Öcal, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Seda Ocak, Hikmet Tuğsuz, Berkan Karabulut, Sema Aydemir, Anıl Berk Baki, Yasin Obuz, Sude Burcu, Yunus Emre Özden, Berna Keklikler, Gizem Memiç, Yağmur Banda, Gökhan Keser, Gizem Kerimoğlu, Aycan Yanaç var.

Merakla beklenen Survivor All Star 2022 için geri sayım başlarken yarışmacı kadrosu hakkında çok sayıda isim gündeme geliyor. Acun Ilıcalı henüz yarışmacı listesi açıklamasa da sosyal medyada Survivor All Star 2022 kadrosu için çok sayıda isim konuşuluyor.

05-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar