Süreyya'nın 26. bölümde söylediği o şarkının adı neydi?

Süreyya'nın 26. bölümde söylediği o şarkının adı neydi?
İstanbullu Gelin'in dün akşam ki bölümünde çalan şarkı izleyicinin büyük beğenisini kazandı. Dizide Süreyya karakterini canlandıran Aslı Enver'in söylediği şarkı olay oldu. İstanbullu Gelin, Süreyya'nın 26. bölümde söylediği o şarkının adı neydi?

Cuma akşamlarının en sevilen dizisi İstanbullu Gelin, 26. bölümü yani dün akşam yayınlanan bölümü ile yine fırtınalar estirdi. Her hafta yepyeni olaylar ve entrikaların yaşandığı İstanbullu Gelin dizisi dur durak bilmeden devam ediyor. İlk bölümünden bu yana izleyicilere farklı bir tarz sunan dizinin başarısı günden güne büyüyor. Dün akşam ekranlara gelen bölümünde de heyecan doruktaydı. 26. bölüm de dikkat çeken diğer bir detay ise Süreyya'nın Ada'yı severken söylediği şarkı oldu. Peki Süreyya'nın 26. bölümde söylediği o şarkının adı neydi?  Süreyya'nın söylediği şarkının adı ne? 

Süreyya'nın 26. bölümde söylediği o şarkı neydi? 

İstanbullu Gelin'in son yayınlanan bölümünde oyuncular yine ustalıklarını gösterdi. Adem'e gelen haber onu mutluluktan havalara uçururken, Boran ailesinin canı sıktı. Diğer yandan Osman'ın son hareketi yıllardır birbirlerine olan aşklarını dindirememiş olan Esma ve Garip'i karşı karşıya getirir. Süreyya'nın Ada'ya olan ilgisi günden güne artmaktadır. Ada'nın beşiğinin Süreyya'nın odasına alınması Fikret'i çilden çıkarır. Esma Sultan'ın bu durum karşısında verdiği tepkisi ise Süreyya'yı şaşırtır. Evdeki kaostan kaçan Fikret, soluğu sekreterinin yanında alır. Tüm bunlar izleyici derinden etkilerken Esma, Osman'ın Süreyya olan gizli aşkını kayıt ettiği defteri ile fırtınalar estirir. Dizinin tam o esnada bitmesi izleyiciyi haftaya neler olacak konusunda merakta bıraktı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Heyecanla beklenen yeni bölümü canlı izlemek isterseniz Star TV canlı izle adresini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbullu Gelin 26. bölümden Süreyya karakterinş canlandıran Aslı Enver'in söylediği o şarkı en merak edilenler arasında girdi? Peki gerçekten o şarkının adı neydi? Son zamanlarda büyük çıkış yakalayan Manuş Baba'nın şarkısı İstanbullu Gelin'e damga vurdu. İşte dizide çalan Süreyyya'nın söylediği şarkı;

MANUŞ BABA - ETEĞİ BELİNDE

Geliyor bak kalem kaşlı

Eteği belinde gül de takmış gül de takmış

Al dudaklar, mor sümbüller

Öyle de güzel ince de belli ince de belli

Yar beline beline sarılamam, ah geceden duramam

Ah öteden beriden bakış atma ah yerimde duramam

Ah yıkadim kuruttum çarşafı, serdim ipek yorganı

Ah günahı sevabı boynuma, gel bu gece koynuma

Dedim ona, ey güzel!

Böyle mi geçer bu geceler bu geceler

Neymiş anam bizim bu keder

Ne zamana kadar böyle gider böyle gider

Yar beline beline sarılamam, ah geceden duramam

Ah öteden beriden bakış atma ah yerimde duramam

Ah yıkadım kuruttum çarşafı, serdim ipek yorganı

Ah günahı sevabı boynuma, gel bu gece koynuma

25-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar