Kalp Atışı son bölümüyle meraklandırdı.

Kalp Atışı son bölümüyle meraklandırdı.
Show Tv'nin her hafta heyecanla izlenen dizisi Kalp Atışı 21. bölümüyle yine sevenlerini ekran başına kilitledi. Kalp Atışı son bölümün ardından 22. bölüm fragmanı merakla bekleniyor.Kalp atışı 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp atışı 21.bölümde neler oldu?

Cuma akşamları Show Tv’de görmeye alıştığımız Kalp Atışı dizisi bu hafta yine nefes kesti. Her bölümde olduğu gibi bu hafta da dizide nefesler tutuldu. İşte detaylar…

Eylül’ün bütün çırpınmalarına rağmen bomba patlar. Eylül olayı hafif sıyrıklarla atlatır. Ancak olay yerinde ölü ve yaralılar vardır. Eylül bütün yaralıların kurtarılabilmesi için yoğun çaba sarfeder.

Bombanın patladığı gece Eylül ve Ali Asaf’ı, Ali Asaf’ın evinde kötü bir sürpriz beklemektedir. Nazlı Ali Asaf’ın evine izinsiz girerek ona sürpriz bir yemek hazırlar. Nazlı’nın yaptıkları giderek dengesiz bir hal almaktadır. Ancak Eylül de onun oyunlarına hiç beklemediği şekilde tepki verir. Diğer taraftan Esma ve Alp’in evleneceğini duyan Esma’nın babası kızını alıp Marmaris’e götürmek için İstanbul’a gelir. Alp’in ailesiyle tanışmak ister. Samo bu konuya bir çözüm yolu bulmaya çalışırken, işler iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Ali Asaf, Eylül için o muhteşem geceyi organize etmektedir. İkili mutluluğa adım adım yaklaşmaktadır. Güzel ve sade bir düğün organizasyonunun ardından Eylül bambaşka bir sabaha uyanır. Eylül, uyandığında Ali Asaf’ın yerini kanlar içinde görünce büyük bir şok yaşar.

Kalp Atışı 22. bölüm fragmanı haberimizin hazırlandığı dakikalarda henüz yayınlanmamıştı. Kalp Atışı’nın 22.bölümünü 1 Aralık Cuma akşamı Canlı Tv’den izleyebilirsiniz.

26-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar