Suriye'deki tek Türk televizyon kanalı hangisi?

Suriye'deki tek Türk televizyon kanalı hangisi?
Yıllardır bir türlü istikrara kavuşamayan komşu ülke Suriye’deki tek Türk televizyon kanalı hangisi diyorsanız haberimizi takip edebilirsiniz.

Suriye’de Türk televizyon kanalı mı olur diyeceksiniz aman Barış Pınarı Harekatını Suriye'den takip eden bir kanalımız mevcut. Yıllardır bir türlü istikrara kavuşamayan komşu ülke Suriye’deki tek Türk televizyon kanalı hangisi diyorsanız haberimizi takip edebilirsiniz. Şmdi sıcak haberler

Suriye'deki tek Türk televizyon kanalı hangisi?

Yedi düvele karşı tek başına mücadele eden ülkemiz, Başkomutan Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Suriye'nin kuzeyine yönelik Barış Pınarı Harekatını başlattı. Henz çiçeği burnundaki kanallardan olan Tv100 çok tecrübeli duayen kanalları atlatarak operasyon başlamadan önce Suriye'den özel ekibiyle yayınlara başladı. Bu cesur girişimiyle dost düşman herkesin takdirni kazanan Tv100 kanalı, Suriye'deki tek Türk televizyon kanalı olmayı başardı. Halen Suriye’den yayınlarını sürdüren kanal, diken sırtı bölgeden en sıcak haberleri izleyicilerine ulaştırmaya devam ediyor.

Barış Pınarı Harekatı

Erdoğan’ın klasikleşen “bir gece ansızın gelebiliriz” sözü bir kez daha gerçekleşti. Türkiye tamamen milli çıkarlarla Suriye’ye girdi. Aslında hafta başından beri operasyon sinyali vardı. Bunu erken fark eden Tv100 ekibinden Burak Ersemiz, Levent Albayrak ve Samet Yazıcı "Barış Pınarı Harekatı" başlamadan günler önce Suriye'den haber geçmeye başladı.

Suriye'deki tek Türk televizyonu olma ünvanını hak eden kanal, bölgeden sıcak haberleri izleyicilerine ulaştırmakla kalmadı, Milli Suriye Ordusu'nun harekat hazırlıklarını da ekranlara getirdi. Barış Pınarı Harekatı başlar başlamaz zaten bölgede olan Tv100 ekibi Suriye'nin çeşitli bölgelerinden en sıcak bilgileri aktarmaya hız verdi. Kanal ayrıca Milli Suriye Ordusu'nun Resulayn'a hareketine de tanıklık etti ve bunu son dakika haberiyle bizlerle paylaştı. Tv100 kanalı halen Mutasım Birliklerinin 24 saatini de en sıcak bilgilerle aktarmayı sürdürüyor. Operasyona Türkiye ile birlikte katılacak olan Milli Suriye Ordusu ve Mehmetçiklerin ilerleyişini yakından takip etmek için Tv100 izlemeye devam etmenizi öneriyoruz. Canlitv olarak Tv100 kanalına başarılar diliyoruz.

Tv100 kanalını tanıyalım

Balıkesir’in en büyük 4 televizyon kanalından birisidir. Balıkesir merkezli kurulmasına rağmen milli kanal anlayışıyla hareket eden kanal, kısa sürede muadillerini geçerek milli kanallarımızdan olmayı başardı. Başlangıçta yayın politikası Balıkesir ilini tanıtmak, orada yaşayan yerel halkı, şehrin doğasını, değerlerini, sanatını ve tarihi dokusunu anlatan ve tanıtımını yapmaktı. Sonradan şirketin el değiştirmesiyle bugün Tv100 izleyicileri sadece Balıkesir ve çevresinde yaşayan yerel halktan ibaret değildir. Sınırları aşan Tv100 bugün Suriye’deki operasyonu veren ilk kanal olarak ünü sınırlarımız dışına taşan bir kanal olmayı başardı. Ayrıca Tv100 canlı yayın izleyici kitlesinin karşısına her gün online olarak web sitesi üzerinden yaptığı çeşitli türdeki yayınlarla da dikkat çekmektedir.

10-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar