Survivor 100. Bölüm izle

Survivor 100. Bölüm izle
Survivor 100. Bölüm izle! İkinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İkinci eleme adayı kim oldu? Survivor son bölümde neler oldu?

Survivor 100. Bölüm izle! Tv8 ekranının en çok izlenen yarışma programı Survivor'ın 6 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. İlk dokunulmazlık oyununu Sercan, Elif, Barış, Berkan ve Yunus Emre'den oluşan kırmızı takım kazanırken, ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor!

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLE

Survivor'da çeyrek finale sayılı günler kala heyacan katlanarak artıyor. Türkiye'nin en çok izlenen realty show programı ünvanını elinde bulunduran yarışmanın son bölümünü tek parça izlemek için arama yapılıyor. Survivor'ın 6 Haziran Pazar akşamı yayınlanan son bölümünü tv8 resmi internet sitesinden izleyebilir, siteye yukarıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da geçen hafta tüm dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından Aycan'ın elenmesinin ardından takımdaki yarışmacı sayısı 3'e düştüğü için haftalık takım sistemine geçildi. Her hafta bir defa oynanacak kaptanlık oyununda birinci olan iki yarışmacı sırasıyla istedikleri takımı oluşturacak. Bu hafta kaptanlık oyununu kazanan Sercan ve Cemal Can takımlarını oluşturdu.

Sercan, Barış, Yunus Emre, Berkan ve Elif'i takımına seçerken Cemal Can ise Nisa, Yasin, Ardahan ve Evrim'i takımına seçti.

İlk dokunulmazlık oyununu kırmızı takıma kaptıran mavi takım ilk eleme konseyini gerçekleştirdi. Kırmızı takıma karşı taktik yapmaya çalışan Mavi takım SMS'de de güçlü olduğunu düşündüğü Cemal Can'ı aralarında konuşarak ilk eleme adayı olarak belirlediler.

SURVİVOR 100. BÖLÜM İZLE!

6 Haziran Pazar akşamı 100. yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor'da haftanın en önemli oyunu oynanacak. İlk dokunulmazlık oyununu kırmızı takıma kaptıran mavi takım eleme konseyine kırmızı takımdan da bir isim çıkarmak isterken, kırmızı takım ise eleme riski olmadan haftayı kapatmak istiyor.

Nisa'ın eleme konseyinde takımına karşı söylediği sözler takım arasında gerilime sebep olurken, oyun sırasında da Yasin'in Sercan ve Barış ile tartıştığı görülüyor. Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı, ikinci eleme adayının hangi isim olduğu yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde belli olacak.

Survivor son bölümü izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilir, televizyon ve magazin dünyasında yaşanan gelişmelerden haberdar olmak için blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

07-06-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler