Survivor 128. bölüm izle

Survivor 128. bölüm izle
Survivor 128. bölüm izle! Survivor, 6 Temmuz Pazartesi akşamı 128. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölüm tüm heyecanıyla tek parça ve HD kalitede bu sayfada.

Survivor 128. bölüm izle; Büyük beğeni toplayan Survivor Ünlüler Gönüllüler, 6 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20:00'da 128. bölümüyle TV8'den ekrana geliyor. Artık son düzlüğe girdiğimiz yarışma programında heyecan tavan yapmış durumda. Ada konseyine doğru gidilirken bir dokunulmazlık oyunu heyecanı daha yaşanacak. Bu dokunulmazlık oyununun hemen arkasından yeni eleme adayı ortaya çıkacak. İlk dokunulmazlık oyununu Sercan kazanmayı başarmış ve Berkan'ı eleme adayı yapmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan Cemal Can ise Sercan'ı eleme adayı yaptı. Tüm Survivor izleyicileri nefeslerini tuttu ve bu akşam dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağını merak etmeye başladı. Öte yandan eleme adayının kim olacağı da herkesi oldukça meraklandırıyor.

Survivor 128. bölüm izle

Acun Medya imzası taşıyan Survivor, TV8 ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor. Yarışma programını Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan birlikte sunuyor. Survivor'ın 128. bölümü bu akşam ekrana geliyor. Bu sezona damgasını vuran Survivor'da sona doğru yaklaşırken her bölüm büyük bir heyecan fırtınasına sebep oluyor. Sayıları yüzbinleri hatta milyonları bulan izleyici, bu yarışma programına kilitlenmiş durumda. Haliyle yayınlanan her bölüm internette milyonlarca kez tıklanıyor. Survivor meraklıları yeni bölümleri, internet üzerinden, en kaliteli şekilde izlemenin yollarını arıyor. Survivor 128. bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın. Survivor'ın 5 Temmuz Pazar akşamı ekrana gelen 127. bölümünü kaçırdıysanız yazının devamına göz atın.

Survivor 127. bölüm özeti

Dün akşam ekrana gelen Survivor bölümü en az bugün ekrana gelecek yeni bölüm kadar heyecana sahne oldu. İlk dokunulmazlık oyunundan sonra gözler ikinci dokunulmazlık oyununa çevrildi. Büyük bir mücadeleye sahne olan dokunulmazlık oyununda kazanan isim Cemal Can oldu. Bölümün en sonunda ise ikinci eleme adayının belli olacağı ada konseyine gidildi. İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, Berkan'ı elemeye çıkarmıştı. Bu kez Cemal Can'ın hangi ismi vereceği merakla beklenmeye başlandı. Cemal Can'ın verdiği isim Sercan oldu. Böylece uzun zaman sonra dokunulmazlık oyunu kaybeden Sercan, bu haftanın ikinci eleme adayı oldu. Sercan, uzun bir aradan sonra elenme stresi yaşayacak.

06-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler