Acun, Survivor da peş peşe bombaları patlattı 14 Temmuzda büyük final!

Acun, Survivor da peş peşe bombaları patlattı 14 Temmuzda büyük final!
Acun Ilıcalı “Dünyada bir ilk olacak” dediği bombaları peş peşe patlattı. Büyük finalin tarihini de söyleyen Acun’un verdiği büyük sürpriz ne? Neden büyük final iki gün yapılacak?

6 Temmuz Pazartesi akşamı Survivor tarihinde eşine pek rastlanmayan sıcak gelişmeler oldu. Konseyi toplayan ve sunuculuğunu yapan Acun Ilıcalı “Dünyada bir ilk olacak” dediği bombaları peş peşe patlattı. Büyük finalin tarihini de söyleyen Acun’un verdiği büyük sürpriz nedir?  Bu yıl neden büyük final bir gün değil de iki gün yapılacak? Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

Acun, Survivor da peş peşe bombaları patlattı 14 Temmuzda büyük final!

Şubat ayında başlayan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’de büyük finale sadece bir hafta kaldı. 6 Temmuz akşamı konseyde konuşan Acun Ilıcalı “Dünyada ilk olacak!” hem büyük sürprizi açıkladı hem de final tarihini açıkladı. Ülkemizin tek yarışmacı kanalı olan TV8 ekranlarında yayınlanan en heyecanlı yarışma programı Survivor 2020'nin 128. bölümü nefes nefese geçen mücadelelere sahne oldu. Konsey toplantısında konuşan Acun Ilıcalı “Dünyada bir ilk olacak!” diyerek büyük finalin iki akşam yani 13 – 14 Temmuz akşamları yapılacağını duyurdu.

Survivor’da Son Hafta nasıl geçecek?

Acun Ilıcalı daha önce katıldığı bir programda “son haftanın inanılmaz geçecek” demişti. 6 Temmuz Pazartesi topladığı Konsey’de ise final haftasına ait detayları anlattı. Buna göre yarın akşam eleme konseyinde bir değil iki yarışmacının birden eleneceğini söyledi. “Dünyada bir ilk olacak” dediği gelişme ise Survivor finalinin bir ilk olarak tek gün değil iki gün üst üste yapılacağı idi.

Kimler elenecek?

6 Temmuz yapılan yarışmalar sonucu 3 kişilik eleme potası beli oldu. Dokunulmazlık oyunlarını kazana Sercan “üzülerek söylüyorum ama stratejik davranmak zorundayım” diyerek Yasin’in adını verdi. Böylece 7 Temmuz Salı akşamı elenecek kişi bugün kesinleşen 3 aday arasından seçilecek. Yasin’in ismini veren Sercan daha önce potaya girmişti.

Bir ilk yaşanacak!

Hafta içi yapılan elemlerde yine bir ilk yaşanacak ve aynı anda iki yarışmacı birden elenecek. Şu anda Berkan, Sercan ve Yasin üçlüsünden ikisi bu hafta yarışmaya veda edecek. Şu anda yarışan 6 yarışmacıdan sadece 4 kişi kalacak. İki elemenin daha yapılmasından sonra büyük finale kalan iki kişi iki gün süren büyük final mücadelesinde kozlarını paylaşacak.  Büyük final ise 13-14 Temmuz'da, İstanbul'da yapılacak. Konu ile ilgili Acun Ilıcalı'nın açıklamaları şöyle: “Final İstanbul'da olacak ancak yeri henüz tam belli değil. Görüşmelerimiz devam ediyor, bir yer bakıyoruz. Eğer olursa Survivor finali çok enteresan bir yerde yapılacak." "Finale sadece eski yarışmacılar ile 'Survivor 2020' yarışmacılarının aileleri katılacak. Ailelere 4 kişilik kontenjan versek herhalde yine 100 kişi olacak."

07-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar