Survivor 2020 44. Bölüm İzle!

Survivor 2020 44. Bölüm İzle!
Survivor 44. Bölüm İzle; 12 Nisan Pazar Akşamı44. Bölümüyle ekrana gelen Survivor 2020 44. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 44. Bölüm İzle; Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen ve heyecanıyla ülkemizi kasıp kavuran Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 12Nisan Pazar saat 20.00’da Tv 8’de ekrana geliyor. Her sezon olduğu gibi bu sezonda büyük çekişmelere, hırsa ve üst düzey dayanıklılığa sahne olan Survivor 2020 Dominik Cumhuriyeti’nde ünlüler ve gönüllüler arasında tüm hızıyla sürüyor. Uzun yıllardır yayınlanan ve her sezon reytingleri alt üst eden ve hakkında çıkan sansasyonel haberlerle, yarışmacılar arasında yaşananlarla, diskalifiyelerle adından her daim söz ettiren Survivor bu akşam yayınlanacak bölümle adeta nefesleri kesecek. Tv 8 ekranlarında fırtınalar estiren Survivor 2020’nin son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2020 Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

Tv 8’in her sezon en başarılı programlarından olan ve dayanıklılık ve psikolojik olarak üst seviye bir yarışma olan Survivor 2020 bu akşam 44. Bölümüyle ekrana geldi. Yarışma ünlüler ve gönüllüler arasında tüm hızıyla sürerken ödül oyununda takımlar futbol ve hadi anlat bakalım yarışmalarıyla rakiplerine üstünlük sağlamaya çalıştılar. Dominik’te gerçekleştirilen yarışma bu akşam özel bir bölümle seyircinin nefeslerini kesecek. Survivor 2020 44. Bölüm bu akşam kaçırılmayacak bir bölümle geliyor.

SURVİVOR 2020 44. BÖLÜM’DE NELER YAŞANACAK?

Sona yaklaşıldıkça stresin ve gerilimin arttığı ve özellikle koronavirüsle birlikte sinirlerin iyice gerildiği ve çekimlerin yapıldığı adanın dahi kısıtlamalara tabi tutulduğu Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler bu akşam özel bir bölümle ekrana gelecek. Adada ünlüler ve gönüllülerin birleşme partisinin yapılacağı bu akşam yayınlanacak yeni bölümde seyirciyi büyük sürprizler bekliyor. Türkiye’den evlerindeki karantina ortamından adadaki birleşme partisine destek verecek olan Tarık Sezer ve orkestrası adadaki yarışmacıların sahne alacağı birleşme partisine destek verecek. Yarışmacıların iki dirhem bir çekirdek katıldığı birleşme partisi ve söyleyecekleri şarkılar yine Tv 8 ekranlarında yayınlanan O ses Türkiye jürileri de evlerinden yine bu performansları değerlendirecek ve puanlayacak. Yine Aleyna Tilki ve Oğuzhan Koç’un de katılacağı değerlendirmede yarışmacılar partiyi şarkılarla kutluyor. Birbirinden renkli ve özel anların yaşanacağı Survivor 2020 Birleşme Partisi bu akşam evlerinde kendilerini karantinaya alan seyircilere keyifli anlar yaşatacak.

Survivor 2020 44. Bölümü tek parça izlemek ve yarışmayla ilgili her türlü bilgiye ulaşabilmek için bizleri takip etmeye devam edin.

12-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar