Survivor 2020 Finali Nerede Yapılacak?

Survivor 2020 Finali Nerede Yapılacak?
Survivor’un final tarihi belli oldu. Tv 8’de yayınlanan Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu Survivor 2020’nin final yapacağı tarihi duyurdu. İşte detaylar!

Tv 8’in başarılı yarışma programı Survivor bu sezonda seyircinin en çok seyrettiği yarışmaların başında geliyor. Program kanalın adeta lokomotifi gibi işlerken diğer kanallardaki yapımların çekimlere ara vermesi dolayısıyla reytingi de oldukça yükseldi. Program Cuma, Cumartesi ve Pazar’ın yanı sıra Çarşamba akşamları da ekrana geliyor. Yarışmacıların son zamanlarda iyice zorlanmaya başladığı ve dayanma sınırlarının sonuna geldikleri yarışmanın detaylarına yer veren ve yine Tv 8’de ekrana gelen Survivor Panorama’da yarışmayla ilgili bilgileri seyirciye an be an aktarıyor. Program sunucusu ve bir zamanlar Survivor’da yer alan Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz gün adada yapılan ve araba yarışmasının sahibinin belli olduğu yarışma sonrasında programa ilişkin bilgiler verdi. Hakan Hatipoğlu bu sırada Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler arasında geçen yarışmanın final tarihini de açıkladı. İşte detaylar!

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler Ne Zaman Final Yapacak?

Ekranların en sevilen ve en heyecanlı yarışma programlarından Survivor 2020 bu sezonda seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Tv 8 ekranlarında yayınlanan program fiziksel dayanıklılığın yanı sıra psikolojik olarak da yarışmacıları oldukça zorluyor. Yarışma son zamanlarda sıklıkla tartışma ve kavgalarla gündeme gelse de adrenalinden de taviz vermiyor. Programla ilgili bilgiler veren ve Hakan Hatipoğlu’nun sunduğu Survivor Panorama ise başarılı yarışmanın final yapacağı tarihi açıkladı. Hakan Hatipoğlu araba kazanan yarışmacıların yarışma sonrasında yarışmayı kazanıp kazanamayacağı gündemini değerlendirirken yarışmanın bitmesine daha üç ay olduğunu ve bu zamanın uzun olduğunu böyle bir plan yapmanın yarışmacılar için mümkün olmayacağını vurguladı. Hatipoğlu Survivor’un 2 Temmuz günü final yapacağını açıklarken daha önceki sezonlarda araba ya da ev yarışmasının iki hafta sonrasında final yapıldığını hatırlattı. Böylece başarılı yarışmanın 2 Temmuz’da final yapacağı öğrenilmiş oldu.

Survivor 2020’de Arabayı Kim Kazandı?

Survivor 2020’nin büyük ödüllerinden olan arabayı kazanmak için yarışmacılar kıyasıya bir yarışın içinde buldular kendilerini. Yarışma sonrasında Erkeklerde Mert, kadınlarda ise Elif arabanın sahibi oldu. Öbür taraftan 2 Temmuz’da final yapacak yarışmanın finalinin nerede olacağı konusunda bir haber alınamadı. Ancak yarışmanın yapıldığı Dominik’te olması kuvvetle muhtemel görünüyor.

12-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar