Survivor 2020 İrem Akın kimdir?

Survivor 2020 İrem Akın kimdir?
Survivor 2020'nin yeni yarışmacısı İrem Akın kimdir? Survivor 2020 İrem Akın kaç yaşında? İrem Akın'ın mesleği nedir? İşte detaylar...

Survivor 2020 yeni sezona bomba gibi başladı. Fakat daha yolun başında olan iki kişi sağlık nedenlerinden dolayı elenmek zorunda kaldı. Bu iki yarışmacının yerine, bugün Survivor 2020 Ünlüler takımına yeni iki yarışmacı dahil oldu. İzleyici Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin Üner'in yerine kimin geldiğini merak etti?  Peki Survivor 2020 ünlüler takımının yeni yarışmacısı İrem Akın kimdir? Survivor İrem Akın kimdir? Survivor 2020'nin yeni yarışmacısı İrem Akın'ın mesleği nedir? İrem Akın kaç yaşında? İşte Survivor İrem Akın hakkında tüm merak edilen detaylar..

Survivor 2020 İrem Akın kimdir?

Televizyon dünyasının dahi çocuğu Acun Ilıcalı'nın öncülüğünde TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2020 yeni sezona yine bomba gibi başladı. Birbirinden başarılı ve güçlü kadrosu ile Ünlüler Gönüllüler takımında heyecan zirvede gözüküyor. Fakat Survivor 2020'de beklenmedik olaylar gerçekleşti. Survivor 2020 Ünlüler takımında yer alan Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin Üner geçirdikleri rahatsızlıklar nedeni ile Survivor maceralarına son vermek zorunda kaldılar. Bu iki isimin adaya vedasının ardından kadroya yeni isimler dahil oldu. Şaziye İvegin'in yerine milli boksör İrem Akın, ünlü oyuncu Uğur Pektaş yerine ise futbolcu Erman Altıkardeş oldu. Peki bu isimlerden Survivor 2020 İrem Akın kimdir? İşte Survivor İrem Akın hakkında detaylar..

Survivor 2020 İrem Akın kaç yaşında, mesleği nedir?

Survivor 2020'nin yeni yarışmacısı milli boksör İrem Akın, 1999 yılında Çorlu'da dünyaya gelmiştir. Rüzgar gibi esmeye gelen milli boksör Kick Boks, Muaythai ve Boks Milli Takımı'nda yer almıştır. Bununla da kalmayıp farklı kategorilerde Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları elde etmiştir. 7 yaşında spor hayatına atılan İrem Akın, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nü okumaktadır. İrem Akın, "Benim mahallemde genellikle erkek çocuklar vardı. Beni oyunlara dahil etmiyorlardı. Ben de bunlarla sürekli kavga ediyordum. Erkekleri dövüyordum. Oturduğum mahallede bir kick boks antrenörü vardı. O beni görmüş. Babamla konuşmuş. 'Mahalledeki bütün erkekleri dövüyor, spora başlatalım' demiş. Bu sayede kick boks ile spora başladım." diyerek kendini tanıttı.

22-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar