Survivor 2020 Ünlüler takımında deprem! 'Bundan sonra ben yokum'

Survivor 2020 Ünlüler takımında deprem! 'Bundan sonra ben yokum'
Birbirinden zorlu yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği Survivor 2020’de Ünlüler takımında adeta bir deprem yaşandı ve Mert’e meydan okuyan Aycan son noktayı koydu.

Survivor 2020 birbirinden zorlu yarışlar, icat edilen parkurlar ve birçok ilke imza atmasıyla en zorlu Survivor olarak adını yazdırmaya hazırlanıyor. Gerginliğin ve heyecanın hız kesmediği ve birbirinden zorlu yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği Survivor 2020’de Ünlüler takımında adeta bir deprem yaşandı ve Mert’e meydan okuyan Aycan son noktayı koydu.

Survivor 2020 Ünlüler takımında deprem! 'Bundan sonra ben yokum'

Gönüllüler ve Ünlüler mücadelesine tanık olduğumuz Survivor 2020 Tv8 kanalında haftada 3 gün yayınlanıyor. Şimdiye kadar süren sezonlar içinde şüphesiz en kavgalı ve tartışmalı sezonu yaşıyoruz. Dün akşam yayınlanan 67. Bölümde yine bir eleme heyecanı yaşandı. Strateji hatası yapan Mert'in planı akim kalınca Aşkım yarışmaya veda eden isim oldu. Yapılan hataya sinirlenen ve en yakın arkadaşının gitmesine kahrolan Aycan ise Mert'e meydan okudu. Bundan sonra ben yokum”

O takım 6 kişi kaldı!

Türkiye’nin en büyük yarışma kanalı olan TV8’in en çetin mücadelesi olan 'Survivor 2020' heyecan dolu yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. 5 Mayıs Salı akşamı yayınlanan 67. bölümde eleme heyecanı yaşandı ve konsey sonunda yarışmaya veda eden isim Aşkım oldu. Aşkım’ın adadan ayrılmasıyla ünlüler takımı 6 kişiye düştü. Survivor'da bu hafta ilk önce dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmayı kaybeden Gönüllüler konseye eleme adayı olarak Berkan'ı çıkardı. İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler olunca ortaya bir strateji durumu çıktı.

Mert Strateji Yanlışı Yaptı

Pratik zekasıyla ve stratejik hamleleriyle tanıdığımız Mert Öcal bu sefer tutturamadı. Dokunulmaz oyununu kaybedince SMS sıralamasında yüksek olduğunu söyleyerek tahtaya kendi adını yazdırdı ve ilk eleme adayı oldu. Dün yapılan ada konseyinde ise SMS birincisi seçilen Mert'in adaylığı düştü. Sıralamada Mert'ten sonra en yüksek oyu alan isimler ise Ersin ve Aycan olarak belirlendi.

Aşkım’ın Vedası, Aycan’ın tepkisi!

Sms birincisi seçilen Mert aday olarak Yunus Emre'yi gösterince Ersin de Aşkım'ın adını verdi. Gözlerin çevrildiği Aycan da Elif'i aday gösterdi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından eleme adayları Yasin, Berkan ve Cemal Can olarak belirlendi. Kendi takımından en yüksek oy alan isimlerini potaya sokmak isteyen Mert'in planı bu sefer ters tepti. Her zaman yerinde müdahalelerle bir adım öne çıkan Mert’in yanlış hamlesi Aşkım’ın elenmesiyle sonuçlandı. En yakın arkadaşı Aşkım'ın elendiğini duyan Aycan kahroldu. Tv8’ de yayınlanan Survivor 68. bölüm tanıtımında Aşkım’ın gitmesine üzülen Aycan, Mert'e sert çıktığını görüyoruz. Mert'in yaptığı stratejiyi kıyasıya eleştiren Aycan şu sözlerle adeta meydan okudu. "Yaptığı strateji kendisini kurtarmak içindi. Onlar strateji yapmak istiyorlarsa yapsınlar. Bundan sonra ben yokum. Alacağım kararlar onları da üzebilir"

06-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar