Survivor 2021 91. Bölüm İzle

Survivor 2021 91. Bölüm İzle
12 Mayıs perşembe günü 91. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 91. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 91. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 10 Mayıs perşembe günü yayınlanacak Survivor 2021 91. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam ödül oyunu yer alacak. 

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 91. Bölümde Neler Olacak?

Survivor Türkiye'de bu akşam, 91. bölüm ile ekrana gelecek. ama öncesinde dün akşam ki haftanın en öenmli gecesinden bahsedelim. Dün akşam Survivor'da iletişim oyunu oynandı. Oyunu mavi takım kazanarak sevdikleri ile iletişim kurma fırsatı buldular. Sonrasınd ada konseyi yapıldı. Hafta sonu oylamada isimleri yazılan Batuhan ve Poyraz olmuştu. Poyraz Mavi takımın birincisi olunca söylediği isim Sergen olmuştu. Birde Dora'nın adı çıktı. Kırmızı takımda ise Berkay ilk birinciliğini alarak söyleyebileceği tek isim olan İsmail'i çıkardı. İzleyiciler tarafından haftasonu yapılan oylamanın sonuncuna göre İsmail, Batuhan, Dora ve Sergen arasında en az oy alarak adaya veda eden isim Sergen oldu.   

Bu akşam ise yine bir oyun oynanacak. Takımlar ellerinde sayıların bulunduğu küpleri üstüste dizerek dengede tutmaya çalışacak. Bakalaım bu akşamın oyununu kazanan hangi takım olacak. Ayrıca takımlar arasında gerginlik halen devam etmekte. Çeyrek Finale az kala kazanan takım için TV8 kanalında yayınlanan Survivor 2021 91. bölümü yukarıda hazırladığımız canlı yayın linkinden takip edebilirsiniz. 

 

12-05-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar