Survivor 2021'de Beklenmedik Veda

Survivor 2021'de Beklenmedik Veda
Survivor 2021'de beklenmedik bir veda gerçekleşti. Sağlık sorunları sebebi ile ünlü oyuncu diskalifiye edildi. O vedanın detayları haberimizin ayrıntılarında. . .

Tv8 ekranlarında haftanın 5 günü yayınlanan, yılın tartışmasız en iyi yarışma programlarından biri olan Survivor 2021 bu sezona bomba gibi kadro ile 9 Ocak Cumartesi günü başlamıştı. Yapılan yarışmalar, elemeler, oyunlar, konseyler dopdolu geçen günler gibi yarışmacılarda bir bir adaya veda etmeye başlamıştı. Henüz ikinci haftasını tamamlayan ve gönüllüler takımından iki yarışmacı olan Sena Özdemir ve Sancakay Ilım Morgül adaya en az oyu alarak veda ettiler. 

Her sene olduğu gibi bu yıl da sakatlanmalar daha ilk haftadan başladı. Her parkurda en az bir oyuncunun doktor kontrolünden geçtiği dikkat gerektiren ada koşullarına bir sakatlanma geri dönüşü olmayan sağlık sorunlarına yol açabileceği anlaşıldı.

21 Ocak Perşembe günü oynanan oyunlar ve adada yaşanan sakatlıklarda Doktor kontrolünden geçen ünlüler takımına mensup oyuncu Cemal Hünal belinde gerçekleşen ileriye dönük ciddi sakatlık tehlikesi ile ada hayatına ve yarışmaya devam edemeyeceği anlaşıldı. 

ACUN ILICALI ACİL DURUM KONSEYİNİ TOPLADI

19 Ocak PErşembe günü yayınlanan Sürvivor 2021 10. bölümde Acun Ilıcalı gecenin sonunda acil durum konseyini topladı. Gün içerisinde yapılan emar ve röntgen sonuçlarına göre adanın uzman doktoru Metin Kuş'un da görüşleri alınarak ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın adada Survivor 2021 sezonuna devam edemeyeceğini, Belinde ileriye dönük ciddi sakatlanmalar yaşayabileceğini belirterek zorunlu bir diskalifiye olacağını açıkladı. Yapımcı Acun Ilıcalı cümlelerine şöyle devam etti. " seninle geçirdiğimiz kısa zaman bizim için çok değerli idi. Ada da herkesi bir araya toplayan ve toparlayan abi oldun. Burada bitmemeliydi" diyerek birazda olsa gözyaşları içerisindeki takımın biraz olsun sakinleştirmek istedi. Bunun bir eleme olmadığını o sebeble Cemal'in arkadaşları ile adasına dönerek biraz daha zaman geçirmesini ardından gitmesinin daha uygun olacağını dile getirdi. 

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

2 Ekim 1976 yılında İstanbul'da dünayayn gelen Cemal Hünal, evli ve bir çocuk babasıdır. Saint Benoit Fransız lisesinde okuyarak ardından ailesi tarafından disiplin eğitimi almak üzere İskoçya'ya gönderildi. Ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitti. Ucla Extension'da London Film School'da tiyatro eğitimi  aldı. Amerika da bir sürü kısa filde rol aldı. Çağan Irmak'a ait Ulak ve Issız Adam filmleri ile ülkemizde kariyerinde iyi yerlere geldi. 

22-01-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar