Survivor 2023'de bir ayrılık daha!

Survivor 2023'de bir ayrılık daha!
TV8 ekranlarının nefes kesen yarışması Survivor 2023'e bir isim daha veda etti. Survivor 2023'den kendi isteği ile geri çekilen yarışmacı kim?

Soluk soluğa izlenen yarışma Survivor 2023'te bir ayrılık daha yaşandı. Survivor 2023'te bu hafta kim elenecek sorusu yanıtını ararken, Acun Ilıcalı'dan önemli bir açıklama geldi. Survivor adasına bu hafta kim veda etti? Bir yarışmacının daha kendi isteğiyle yarışmadan çekildiği iddiaları gerçek mi? 25 Ocak Survivor'da elenen isim kim olacak? Potada olan 4 isimden hangisi adaya veda etti? Aziz mi, Aleyna mı, Chaby mi yoksa Yusuf Güney mi? İşte detaylar..

TV8 ekranlarının nefes kesen yarışması Survivor, her sene olduğu gibi bu sene de büyük bir heyecanla takip ediliyor. Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler olarak 3 ayrı grupla başlayan yarışma soluk soluğa devam ediyor. Kanal sahibi televizyon dünyasının başarılı isimleri arasında yer alan kanal sahibi Acun Ilıcalı, bu sene ki Survivor'un diğer senelere göre daha zor geçeceğini "Survivor 2023’e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak." açıklaması ile izleyiciye aktarmıştı. Çoğu yarışmacının bu zorlu şartlara dayanamayacağını da ifade etmişti. Ve öyle de oldu. Survivor 2023 adasından ilk kendi isteği ile geri çekilen isimde ünlü şarkıcı Berdan Mardini olmuştu. Peki bu hafta adaya veda eden isim kim oldu?

YUSUF GÜNEY, SURVİVOR'DAN ÇEKİLDİ!

Survivor 2023'te bir şok ayrılık daha yaşandı. Acun Ilıcalı'nın konseyde yaptığı açıklamayla tüm yarışmacılar hayretler içerisinde kaldı. Gönüller takımında yer alan şarkıcı Yusuf Güney şartların zorluğundan ve rahatsızlıklarından dolayı yarışmadan çekilmeye karar verdi. Berdan Mardini'nin ardından adadan kendi isteği ile ayrılan ikinci isim Yusuf Güney oldu.

SURVİVOR 2023'TE BU HAFTA KİM ELENDİ?

Dominik Cumhuriyeti'nde eleme gecesi öncesi oynanan ödül oyununun sahibi ünlüler takımı oldu. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, potaya 4 isim çıkardı. Bunlar Aziz, Aleyna, Chaby ve Yusuf Güney oldu. Rakiplerinden daha az oy alan Aleyna, Survivor yarışmasına veda etti. 

29-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar