Meltem Miroğlu anne oluyor

Meltem Miroğlu anne oluyor
Halen Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve Patrick Grady ile evli olan ünlü isim Meltem Miroğlu’nun anne olacağı öğrenildi.

Magazin dünyasında sık sık gündeme gelen ve her seferinde de aynı konularla anılan ünlü iism Meltem Miroğlu bir kez daha magazin basınında yer aldı. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evliliği geçtiğimiz dönemlerde uzun süre gündemde yer alan meltem Miroğlu bir kez daha magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyada yer aldı. 84 yaşında biriyle evli olan Meltem Miroğlu uzun bir süredir anne olmak için çalışıyordu. Bir zamanlar Küçük Gelin hikayesiyle bir dizinin başrolünde de yer alan Meltem Miroğlu uğraşlarının sonucunu aldı. Amerikalı Patrick Grady ile evli olan ünlü ismin hamile olduğu ve yakında bebeğini kucağına alacağı haberleri bir anda gündemde yer aldı.

Meltem Miroğlu Hamile

2016 yılında yönetmen Tayfur Aydın ile evlenen ancak daha sonra boşanan bir zamanların ünlü oyuncusu Meltem Miroğlu 2019 yılında kendisinden 48 yaş büyük olan ve Amerikalı zengin, Patrik Grady ile evlenmişti. Magazin basınında uzun süre gündem olan bu evlilik hakkında zaman zaman açıklamalar yapan ünlü isim eşini sevdiğini ve bu sebeple evlendiğini açıklamıştı. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve geçtiğimiz yıl “yıllardır işsizim, siz de beni anlayın” açıklamasını yapan Meltem Miroğlu uzun süredir anne olmak istiyordu. Bunun için 84 yaşındaki Amerikalı eşi Patrick Grady ile tüp bebek tedavisi deneyen ünlü oyuncu Meltem Miroğlu ne yazık ki ilk denemelerde olumlu sonuç alamadı. Ancak denemekten vazgeçmeyen ünlü ismin sonraki pek çok denemesi ya başarısızlıkla ya da düşükle sonuçlandı. Denemekten ve anneliği istemekten vazgeçmeyen Meltem Miroğlu sonunda amacına ulaştı ve hamile kaldı.

Beşinci Deneme Başardı

Bir zamanların ünlü oyuncusu olan ve Küçük gelin olarak da bilinen Meltem Miroğlu çocuk sahibi olmak için üst üste tüp bebek denemeleri yaptı ve pek çoğunda hüsrana uğradı. Ancak ünlü isim beşinci denemesinde mutlu sona ulaştı ve hamile kaldı. Şimdilerde kendisi 36 ve eşi de 84 yaşında olan meltem Miroğlu ile Patrick Grady çiftinin bir bebeği olacağı öğrenildi. Bu mutlu haberi alan çift bunu kutlamak için bir haftalığına Miami’de tatile çıktıkları öğrenildi.

30-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar