Survivor 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Survivor 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Survivor All Star 2022 sezonun 31. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler oluyor? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

Survivor All Star 2022 sezonun 31. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler oluyor?

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan sunumu ile ekranlarda hız kesmeden devam eden Survivor All Star yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yasin,Gökhan, Nagihan ve Avatar Atakan'ın sözleri dikkatleri çekti.

Dominik'in En İlginç Oyunu

Murat Ceylan sunumu ile dokunulmazlık için parkura çıkacak olan Ünlüler ve Gönüllüler takımı yep yepni bir oyun ile karşı karşıya kalacak. Dokunulmazlık için tüm performanslarını ortaya koyan yarışmacılar bu kez Donmen Dolap oyunu ile mucadele edecek.

Yeni Bölümde Neler Oluyor?

Yayınlanan fragmanda en son yapılan eleme konseyinde Yunus Emre'nin adaya veda etmesine Yasin çok üzülürken, röportajındaki sözleri damga vurdu. "Bazı vedalar vardır insanın yarısı gitmiştir. Bende öyle bir vaziyetteyim. Ben burda o beni ve arkadaşlarımı potaya koyanları potaya koymadan hiç bir yere gitmiyorum" ifadeleri ile sert bir tepki gösterdi.



Gönüllüler takımının başarılı yarışmacılarından Gökhan Keser ise kendilerini grup oldukları yönünde konuşan takım arkadaşları için ise '"Grup olarak yaftalayip kendileri bir grup oldular. İstedikleri kadar inkar etsinler, istedikleri kadar konuşsunlar beni kimse inandıramaz" sözleri ile sürgün adasına gönderilmesine tepki veriyor.

Dominik'te yapılan son eleme potasında güçlü isimlerin yer almasıyla takımlarin kendi içlerinde tansiyon yükseldi. Ünlüler takımında performans gösteren Atakan ise "Gizemin adının çıkmasında bence büyük bir şaibe var" sözlerini kullanması dikkatleri çekti. Ünlüler adasındaki gerginlik büyümeye devam ederken Nagihan potaya girmesinden dolayı büyük bir öfkeyle adaya döndü. Nagihan "Yazmış olduğum isime bile hesap sordular. Madem bir iş yaptınız beni potaya koydunuz, karşınıza aldınız bunun bedelini ödeyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Kim Kazanacak?

Survivor All Star 2022'de yeni dokunulmazlık oyunu Dominik'in en ilginç oyunlarından biri dönme dolap oldu. Her iki takımda tüm performanslarını ortaya koyarak parkurlarda yerini alacak. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?



Survivor All Star 2022 31. yeni bölüm ile bu akşam Tv8'de yerini Murat Ceylan sunumu ile yerini alacak. Hangi takım kazanacak yeni bölümde neler olacak?  

25-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar