Gökçe Bahadır bugün evleniyor! Gökçe Bahadır düğünü ile ilgili detayları açıkladı

Gökçe Bahadır bugün evleniyor! Gökçe Bahadır düğünü ile ilgili detayları açıkladı
Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır bugün nikah masasına oturuyor. Heyecanlı olduğunu söyleyen Gökçe Bahadır düğün töreni ile ilgili detayları açıkladı.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile müzisyen sevgilisi Emir Ersoy bugün evleniyor. Gökçe Bahadır 25 Şubat'ta nikah masasına oturacağını açıklamıştı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır, Emir Ersoy'la bu akşam nikah masına oturacak. Gazetecilere konuşan Gökçe Bahadır çok heyecanlı olduğunu söyledi ve bu akşam gerçekleşecek nikah programıyla ilgili detayları açıkladı. Avukat Azra rolüyle son dönemde dikkat çeken Gökçe Bahadır uzun süredir beraber olduğu Emir Ersoy'la hayatını birleştiriyor.

Gökçe Bahadır nikah masasına oturuyor

Ekranın başarılı oyuncularından biri olan Gökçe Bahadır'ın mutlu günü. Müzisyen Emir Ersoy ve Gökçe Bahadır bu akşam Alaçatı'da aile arasında gerçekleştirilecek törenle dünya evine giriyor. Snop magazine konuşan Gökçe Bahadır çok heyecanlı olduğunu söyledi. Gökçe Bahadır, "Artık sona doğru yaklaştık, çok heyecanlıyım. Saçlarımı yaptırmaya geldim. Gelin saçı Alaçatı'da yapılacak" dedi. Gazetecilerle sohbet eden Gökçe Bahadır düğün töreni ile ilgili detaylardan da bahsetti. Bahadır, "Gelinliğimi en sonunda buldum, gelinlik tamamdır. Alaçatı'da ailelerimiz ve sevenlerimizin de katılacağı kış düğünü olacak. Gerçekten çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı. Aracına binen Gökçe Bahadır hazırlıklarını tamamlamak için yola çıktı.

Emir Ersoy ve Gökçe Bahadır evleniyor

Fox Tv'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy bu akşam (25 Şubat 2022) evleniyor. Hazırlıklarını tamamlayan Gökçe Bahadır, çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Alaçatı'da gerçekleşecek düğün törenine çiftin aileleri ve yakın arkadaşları katılacak. Kış düğünü konseptinde hazırlanan düğün organizasyonu akşam saatlerinde gerçekleşecek. Uzun süredir birlikte olan Emir Ersoy ve Gökçe Bahadır'ın gelin ve damatlıklı halleri de merak edilmeye başlandı. Gökçe Bahadır'ın seçtiği gelinlik de geceye dair en çok merak edilenler arasında. Birçok dizi ve projede yer alan Gökçe Bahadır müzisyen sevgilisi Emir Ersoy'la nikah masasına oturma kararı aldı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Azra'sı bu akşam sade bir törenle evleniyor.

25-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar