Survivor 35. bölüm izle

Survivor 35. bölüm izle
Survivor 36. bölüm izle! Survivor'da 35. bölüm heyecanı yaşanacak. Ünlüler ve Gönüllüler'in kıran kırana mücadelesi devam ediyor.

Survivor 35. bölüm izle! Survivor 2020, Dominik Cumhuriyeti'nde tüm hızıyla devam ediyor. Acun Ilcalı'nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor, 3 Nisan Cuma akşamı 35. bölümüyle ekrana gelecek. Survivor yarışmasını takip eden izleyiciler yayınlanan yeni bölümü nereden izleyebileceğini soruşturmaya başladı. Sr iz de Survivor 35. bölüm izlemek istiyorsanız yazının devamına göz atın.

Survivor 35. bölüm izle

3 Nisan Cuma akşamı ekrana gelen Survivor Ünlüler Gönüllüler 35. bölüm yayınlandı. Milyonlarca izleyici tarafından izlenen yarışmanın yeni bölümü televizyonda ekrana geldikten sonra tv8.com.tr adresinde HD ve tek parça olarak yayınlandı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 35. bölüm izlemek isteyenlerdenseniz hemen aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın. Bununla birlikte yarışmayla ilgili bilgilere de yazının devamına göz atarak ulaşabilirsiniz.

Survivor 34. bölümde neler yaşandı?

Yarışma tüm heyecanıyla devam ederken, Acun Ilıcalı ve Sercan Yıldırım bir iddiaya tutuştular. Sercan Yıldırım ve Acun Iıcalı, daha önce yaptıkları ayak tenisi maçının rövanşını oynadı. İlk maçı Acun Ilıcalı kazanmıştı. Sercan Yıldırım - Ersin Korkut ikilisiyle Acun Ilcalı - İrem Kanan yine sahaya çıktı. Kazanan yine değişmedi ve Acun Medya yine rakibini mağlup etti.

Ayak tenisi maçının ardından Sercan Yıldırım ve Mert Öcal arasında bir gerginlik yaşadı. İkili adaya gittikten sonra ayak tenisi maçıyla ilgili konuşmaya başladı. İşte ikili arasında geçen diyalog;

Sercan: Top tekniğin kötü, ayak tenisiyle alakalı top tekniğin kötü.

Mert: Nerede gördün?

Sercan: Gördüm. Top sektirişinden.

Mert: Bana göre kötü değil.

Sercan: Bir top tekniğini iyi olan bir futbolcuyu, ya da oyuncuyu ayakkabı bağlayışından tanırım. Bu kadar da egolu konuşuyorum.

Mert: “Ben çıksaydım yenerdik.” diyorum.

Sercan: Hayır. katılmıyorum sana.

Mert: Aynı şeyi bir daha söylüyorum. Bin kere de söylerim…

Bunun yanı sıra her zaman olduğu gibi Anlat Bakalım yine oynandı. Anlat Bakalım'da yine oldukça eğlenceli anlar yaşandı. Önlerindeki kelimeyi, yasaklı kelimeleri kullanmadan takım arkadaşlarına anlatmaya çalıştılar. Yarışmanın sonundaki ödül ise havuçlu kekti. Rakibini yenen Ünlüler takımı kazandıkları havuçlu kekin tadını fazlasıyla çıkardı. 

03-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler