Survivor 42. bölüm izle

Survivor 42. bölüm izle
Survivor 42. bölüm izle; tv8'in sevilen yarışma programı Survivor 10 Nisan Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Survivor son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 42. bölüm izle; Koronavirüs nedeniyle diziler zorunlu tatile giderken, tv8 ekranında yayınlanan Survivor haftanın her günü yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı kazandıkları para ile açık artırma oyunu oynadılar ve karınlarını doyurmaya çalıştılar. Survivor'un bu akşam yayınlanan bölümünde ise merakla beklenen araba oyunu oynanacak. Bireysel olarak gerçekleşecek yarışta en iyi erkek ve kadın yarışmacı arabanın sahibi olacak. Survivor'ın bu akşam yayınlanan son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor'da bu hafta neler oldu?

Survivor'da bu hafta tam anlamıyla yer yerinden oynadı! Uzun zamandır ünlüler takımına karşı galibiyet alamayan gönüllüler takımı, Barış Murat Yağcı'nın kendilerine katılmasıyla birlikte kötü talihlerini yenmeyi başardılar ve dokunulmazlık oyununu kazandılar. Dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler rahat bir nefes alırken, uzun zamandır eleme konseyi heyecanı yaşamayan ünlüler takımında gerilim yükseldi.

Uzun zamandır oyun kaybetmeyen ve birbirlerine sımsıkı kenetlenen ünlüler takımında dokunulmazlık oyunu sonrası ortalık karıştı. Survivor tarihinde belki de tekrarına nadir rastlayacağımız bir olay gerçekleşti ve ilk konseyde oy eşitliğinden dolayı ünlüler takımından eleme potasına iki isim yazıldı. Bu isimler ise yarışmaya sonradan dahil olan Ezgi ve performans tablolarında en iyiler arasında yer alan Azerbaycanlı yarışmacı Parviz'di.

Salı günü gerçekleşen konseyde ise SMS birincisi ve ikincisi iki isim belirlemek üzere açıklandı. Burada da bir sürpriz yaşandı ve Ezgi SMS oylamasında en çok oy alan ilk iki isimden biri oldu. Böylece Ezgi'nin adaylığı düşerken yeni isim belirleme görevi de ona düştü. SMS'de diğer en çok ay olan isim ise Aycan oldu. Ezgi Ersin'i eleme adayı olarak belirlerken, Aycan ise Mert'in ismini söyledi.

SMS sonucunda en az oyu alan yarışmacı Parvis oldu ve böylece final şansı en çok görülen, performans tablolarında en iyiler arasında yer alan Parviz birleşme haftasında yarışmaya veda eden isim oldu.

Survivor 41. bölüm ve yarışma hakkındaki son gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin!

10-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler