Survivor 50. bölüm izle

Survivor 50. bölüm izle
Tv8'de yeni bölümüyle yayınlanan Survivor'da 18 Nisan Pazar akşamı neler oldu? Hangi kurallar değişti? Tüm merak edilenler haberimizde!

Tv8 ekranında Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan’ın sunumuyla yayınlanan Survivor 18 Nisan Pazar akşamı 50. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Birleşme partisinin ardından takımlarda yapılan değişiklik sonrası Yunus Emre ve Berkan takası gerçekleşirken takımlar arasındaki rekabet daha da alevlendi. Survivor 50. bölüm tanıtımında gösterilenler izleyicide merak uyandırırken Acun Ilıcalı ile ünlüler takımı arasında yaşanan gerilimin sebebi en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Survivor 50. bölüm izlemek için tüm detaylar haberimizde!

SURVİVOR 2020 SON BÖLÜM İZLE

Survivor 2020 son bölüm izlemek isteyenler bölümü tek parça nasıl izleyebileceğini araştırıyor. Survivor'ın 18 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünü tek parça izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilir veya tv8.com'u ziyaret edebilirsiniz. Yarışmada yaşanan gelişmelerden an be an haberdar olmak için canlitv'yi takip etmeyi unutmayın!

SURVİVOR'DA O KURAL DEĞİŞTİ!

Koronavirüs nedeniyle bir çok televizyon yapımında olduğu gibi Survivor'da da ciddi değişikliklere imza atıldı. Bunun en basit örneği yarışmaya yeni yarışmacı dahil olamadığı için ünlüler takımından Barış'ın gönüllüler takımına transfer edilmesiydi. Yarışma tam gaz devam ederken geçtiğimiz günlerde Gönüllüler Takımından Yunus Emre'nin Ünlüler Takımına, Ünlüler Takımından Berkan'ın ise Gönüllüler Takımına transfer edildiği açıklanmıştı. Bir değişiklikde Dokunulmazlık oyunları için yapıldı.

Eskiden bir Dokunulmazlık oyunu oynanıyor ve oylama sistemiyle yarışmacılar takımlarından bir ismi eleme potasına gönderiyorlardı. Ardından SMS oylamasında birinci ve ikinci çıkan isim eleme potasına iki isim daha gönderiyor ve en az SMS alan isim yarışmaya veda ediyordu.

Yeni sistemde artık haftada iki kez Dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyununu iki kez üst üste kaybeden takım 6 isim eleme potasına gönderirken, iki takımında bir oyun kaybetmesi durumunda iki takımdan üç isim eleme potasına yazılacak ve en az SMS alan bir isim yarışmaya veda edecek.

Bireysel oyunlara ne zaman geçileceği henüz belirsizliğini korurken yeni eleme sisteminde neredeyse tüm yarışmacılar elenme riskiyle karşı karşıya kalacak.

Survivor her gün saat 20:00'da tv8'de!

18-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler