Survivor 52. bölüm izle

Survivor 52. bölüm izle
Survivor'ın 20 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümüne Yasin ve Barış kavgası damga vurdu. Yarışmacıların akıbeti ne oldu? Tüm detaylar haberimizde!

Survivor 52. bölüm izle! Tv8’de 20 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan Survivor 2020’yi canlı ve tek part izlemek için detaylar haberimizde!

Tv8 ekranında Survivor heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde, ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı İkinci dokunulmazlık oyununu kazanarak morel yükseltip pasta ödülünün de sahibi olurken, Sercan’ın sakatlığıyla zor duruma düşen ünlüler takımı eleme adayı olarak bir isim belirlemek zorunda kaldı.

Yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde ödülün boyutu büyüyor ve kazanan takım annelerinin seçtiği yemekleri yeme fırsatı ve lüks bir evde bir gece geçirme fırsatı yakalıyor. Tüm yarışmacılar büyük ödülü kazanan tarafın takımları olabilmesi için elinden geleni yapacak.

Yasin ve Barış kavgası Survivor’a damga vurdu!

Büyük ödülü kazanmak için tüm yarışmacılar elinden geleni yaparken yarışmanın verdiği stresle birlikte Yasin ve Barış arasında sözlü tartışma çıkıyor. Tanıtımda Yasin’in Barış’a doğru hamle yaparak ittiği, daha sonra iki arasında kavga çıktığı görünüyor.

Programın yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı kavga hakkında ipuçlarını Instagram hesabında yaptığı açıklamayla duyururken, iki yarışmacıdan birinin yarışmadan diskalifiye edildiği iddia ediliyor.

Barış ve Yasin’in akıbeti yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde belli olacak.

Dokunulmazlık oyununda kurallar değişti!

Survivor'da bu sezon dokunulmazlık oyunun baştan sona değişmiş, eski sezonlardan farklı olarak dokunulmazlık oyununu kaybeden takım oy kullanarak bir eleme adayı belirliyor ve SMS oylamasında birinci ve ikinci çıkan isim iki eleme adayı daha belirliyordu. SMS oylamasında sonuncu olan isim yarışmaya veda birleşme partisi sonrası dokunulmazlık oyununda değişikliğe gidildi.

Bundan sonra takımlar haftada iki defa dokunulmazlık oyunu oynayacak. Eğer aynı takım dokunulmazlık oyununu kaybederse iki farklı konsey yapılacak ve bu konseyler sonrasında iki isim oylama sonucunda belirlenecek. Üçüncü konseyde SMS oylamasında birinci olan isim eleme adayı olarak bir isim daha belirleyecek ve yarışmaya az sms alan yarışmacı veda edecek.

Bir dokunulmazlık oyununu gönüllüler diğerini ise ünlüler takımının kazanması durumunda iki takımda konseye çıkacak ve eleme adayı olarak birer isim belirleyecekler. Üçüncü konseyde ünlüler ve gönüllüler takımından SMS oylamasında birinci ve ikinci olan isimler ikişer isim daha belirleyecek ve eleme adayı olarak her iki takımdan üçer yarışmacı yer alacak. Bu altı isim arasından en az SMS oyu alan yarışmacı Survivor hayallerine veda edecek. 

Survivor 52. bölüm 20 Nisan Pazartesi saat 20'00'da Tv8'de!

20-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler