Survivor 68. Bölüm İzle

Survivor 68. Bölüm İzle
Survivor 68. bölüm izle! Survivor'ın 6 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde neler olacak? Pırlanta yüzük ödülünü hangi takım kazanacak?

Survivor 68. bölüm izle! 6 Mayıs Çarşamba akşamı tv8’de yayınlanan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’in yeni bölümünde neler olacak? Dün hangi isimler eleme adayı oldu? Yarışmaya hangi yarışmacı veda etti? Hepsi ve daha fazlası haberimizde!

Survivor’ın bu akşam yayınlanan bölümünde, kritik eleme konseyinde bir arkadaşlarını kaybeden ünlüler takımı Aşkım’ın elenmesinden Mert’in stratejisini sorumlu tutuyor. Mert’e öfkeli olan Aycan bundan sonra hiçbir stratejiye katılmayacağı kendi istediği kişiyi elemelerde yazacağını Elif ile paylaşıyor. Ardahan’ın SMS’de ikinci çıkmasıyla tüm planları alt üst olan Mert ise yaşananlarda kendi kabahati olmadığını dile getiriyor.

Bu akşam oynanacak takım oyunu ödülü yarışmacıları mest ediyor. Kazanan takımın yarışmacılarının annelerine anneler gününde 1 karat tek taş pırlanta hediye edilecek. İki takımda bu anlamlı ödülün sahibi olmak için elinden geleni yaparken, ödülün sahibi hangi takım olacak? 

SURVİVOR 2020 SON BÖLÜM İZLE

Survivor 2020 her gün saat 20:00’da tv8’de ekrana geliyor. Programın canlı veya daha sonra tekrar bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında son bölümü tek parça nereden izleyebileceğini araştırıyor. Survivor’ın son yayınlanan bölümünü tv8’in resmi internet sitesi üzerinden izlemek mümkün. Yarışmanın son bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR 68. BÖLÜM İZLE

Survivor’da dün neler oldu? Yarışmaya kim veda etti?

Survivor’ın dün ekrana gelen bölümünde yarışmacılar iletişim oyununun ardından eleme konseyine çıktı. Gönüllüler takımında SMS birincisi Barış, SMS ikincisi ise Ardahan oldu. Gönüllüler takımında iki kadın yarışmacı kaldığı için Cemalcan ve Yasin otomatik eleme adayı oldu.

Ünlüler takımı ise strateji yaparak Mert’i eleme potasına sokmuşlardı ancak Ardahan’ın SMS’de ikinci gelmesiyle strateji patladı. SMS’den birinci çıkan Mert Yunus Emre’yi, ikinci çıkan Ersin Aşkım’ı, üçüncü çıkan ise Elif’i eleme potasına soktu. En az SMS oyu alan Aşkım yarışmaya veda eden isim oldu.

Survivor 2020 hergün saat 20:00’da tv8’de!

06-05-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler