Survivor 72. bölüm izle

Survivor 72. bölüm izle
Survivor 72. bölüm izle! Survivor'ın 72. bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşanacak. Ersin Korkut'a köpeğinin öldüğü haber verilecek mi?

Survivor 72. bölüm izle! TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, 10 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'da 72. bölümüyle ekrana gelecek. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bunun yanı sıra bölümün en sonunda yapılacak ada konseyi merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı, uzun zamandır köpeği ölen Ersin Korkut'a haberi nasıl vereceğini düşünüyordu. Yeni bölümde Ersin Korkut'a köpeğinin öldüğünü söyleyecek mi? Her bölümü milyonlarca izleyici tarafından heyecanla takip edilen Survivor'ın 72. bölümüyle ilgili tüm detaylar.

Survivor 72. bölüm izle

Survivor 72. bölümde bir kez daha dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bir önceki dokunulmazlık oyununda yenilen ve bir kişiyi eleme adayı olarak çıkarmak zorunda kalan Gönüllüler takımı bu kez kazanmak istiyor. Evrim ve Berkan'ın ada konseyinde başlayan gerginlikleri devam ediyor. Özellikle herkesin beklediği şey yeni bölümde yaşanabilir. Ada konseyinde yarışmacıların gözyaşlarına hakim olamadığı ve Ersin'in büyük bir üzüntü yaşadığı görülüyor. Bu durum Acun Ilıcalı'nın Ersin Korkut'a köpeğinin öldüğünü söylediği anlamına gelebilir. Survivor 72. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Yeni bölümü HD ve tek parça olarak izleyin.

Survivor 71. bölümde neler yaşandı?

Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Büyük bir heyecana sahne olan dokunulmazlık oyununda takımlar ada konseyinde oylamaya gitmemek için mücadele etti. Dokunulmazlık oyununu 10-6 Ünlüler takımı kazandı.

Yasin ödül oyunundan atıldı

Dokunulmazlık oyununda Ünlüler 5-4 öndeyken Yasin ve Ersin karşı karşıya geldi. Ersin, oyun sırasında platformunda bulunan suya girdiği sırada rahatsızlık geçirince oyun duraklatıldı. Kendine gelince iki yarışmacı da oyun durunca durdukları yerden oyuna devam etti. Oyun başladığında geride olan Ersin, platformun sonundaki yapbozu erken tamamladı ve daha başarılı atışlar yapınca oyunu kazandı ve skor 6-4 oldu.  Başta yapbozu yanlış yapan Yasin, takım arkadaşlarına hangi parçayı yanlış yerleştirdiğini sordu. Evrim ise söyleyemeyiz cevabını verdi. Oyun sonunda sinirlerine hakim olamayan Yasin, bağırmaya ve Evrim'e tepki göstermeye başladı. Buna bir süre daha devam edince Acun Ilıcalı araya girerek Yasin'i oyundan diskalifiye ederek oyun adasından gönderdi. 

Sonrasında bu konu ada konseyinde gündeme geldi. Ada konseyinde Acun Ilıcalı, Yasin'i uyardı ve hiçbir kadına bağıramayacağını söyledi. Yasin ise üzgün olduğunu ve yanlış anlaşıldığını söyledi. Ayrıca oyundan atılmayı da hak etmediğini düşündüğünü ekledi. Evrim ve Yasin aralarında herhangi bir problem olmadığını ve oyun sırasında iletişim problemi yaşadıklarını söyledi. Acun Ilıcalı, Yasin'i daha önce de uyardığını hatırlattı ve bir daha yarışmada böyle bir şey görmek istemediğini ifade etti.

Berkan eleme adayı oldu

Bölüm sonunda yapılan ada konseyi sonucunda Gönüllüler takımı aralarından bir ismi eleme adayı olarak seçti. Yapılan oylama sonucunda sandıktan 3 Berkan, 2 Yasin ve 1 Cemal Can'ın ismi çıktı. Böylece Berkan, Gönüllüler takımının ilk eleme adayı oldu. Berkan, adının çıkmasından sonra Yasin ve Evrim'le tartışma yaşadı.

10-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler