Survivor 75. bölüm izle

Survivor 75. bölüm izle
Survivor 75. bölüm izle! Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor, 13 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümü izlemek için detaylar.

Survivor 75. bölüm izle! Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve sunduğu Survivor, 13 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20:00'da yeni bölümüyle ekrana gelecek. Her bölümü büyük bir heyecana sahne olan Survivor'ın 75. bölümde beklenmedik ayrılığın ardından Ersin, takım arkadaşlarına veda ederek adadan ayrılacak. Yeni bölümde ise takım oyunu oynanacak. Takım oyununu hangi takım kazanacak? Bu sorunun cevabı yeni bölümde cevap bulacak.

Survivor 75. bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 75. bölüm izle

Bir önceki bölümde Ersin'in geçirdiği sakatlığın ardından adaya veda etmesi herkesin büyük bir şok yaşamasına neden olmuştu. İki takım yarışmacılarının da üzüntüsü ve geçirdiği şok devam edecek. Ersin Korkut, adaya gelen tekneye binerek adadan ayrılacak. Survivor'ın yeni bölümünde takım oyunu oynanacak. İki takım da oyunu kazanmak için büyük bir çaba sarf edecek.

Survivor 74. bölümde neler yaşandı?

İletişim oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'ın bir önceki bölümünde iletişim oyunu oynandı. İletişim ödülü için ise basketbol oyununda karşı karşıya geldiler. İletişim oyunun başları, kafa kafaya bir mücadeleye sahne oldu. Karşılıklı alınan sayılarla skor 4-4 oldu. Kafa kafaya mücadele oyunun sonlarına kadar devam etti. Oyunun sonlarında ise Gönüllüler takımı, aldığı 2 sayıyla birlikte 9-7 öne geçmeyi başardı. Gönüllüler takımı son oyunu da kazanmayı başardı ve iletişim oyunundan 10-7 galibiyetle ayrıldı. 

Ada konseyinde neler yaşandı?

Ada konseyinde büyük bir sürpriz yarışmacıları ve izleyicileri bekliyordu. Normal şartlarda halk oylaması sonucunda adaya bir isim veda edecekti. Ancak beklenmedik bir şekilde sakatlık geçiren bir yarışmacı adaya veda etmek zorunda kaldı. Ersin, futbol oyununda bir sakatlık geçirmişti. Bu sakatlık başlarda fazla önemsenmemişti. Ersin, oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyordu. Daha sonra ise Ersin, koşarken sorunlar yaşamaya başladı. Hal böyle olunca dada hazır bulunan doktor MR istedi ve Ersin, apar topar MR'a sokuldu. MR'da çıkan sonuca göre Ersin'in yarışmaya devam etmesinin mümkün olmadığı görüldü. Doktor tarafından yapılan öneri ışığında Acun Ilıcalı ve ekibi, aldığı kararla Ersin, yarışmaya veda etti. 

13-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler