Bir Zamanlar Çukurova'da rol alan Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık arasındaki aşkı kim ifşa etti!

Bir Zamanlar Çukurova'da rol alan Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık arasındaki aşkı kim ifşa etti!
ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Hilal Atınbilek ile Kerem Alışık arasındaki aşk beklemedikleri şekilde ortaya çıktı.

Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi, bir set aşkına şahitlik etmiş olabilir. Son dönemin çok konuşulan oyuncuları arasında bulunan Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden rol arkadaşı Kerem Alışık ile birlikte olduğu iddia edildi. Henüz ikilinin birlikte olduğu doğrulanmadı ancak Kerem Alışık, magazincilere öyle bir şekilde yakalandı ki Hilal Altınbilek ile olan birliktelikleri ortaya çıkmış olabilir. 

Kerem Alışık, Hilal Altınbilek'in köpeğiyle görüntülenince olanlar oldu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ali Rahmet Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık, geçtiğimiz günlerde magazincileri kameralarına yakalandı. Ünlü oyuncunun bir köpeği gezdirmekte olduğu görüldü. Bu köpeği görenler ise hemen tanıdı. Jupiter adındaki köpeğin sahibinin Hilal Altınbilek olduğu öğrenildi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha'sı Hilal Altınbilek, Instagram hesabından sıkça köpeğinin fotoğraflarını takipçileriyle paylaşıyor. Hilal Altınbilek'in dikkatli takipçileri, ünlü oyuncunun köpeğini Kerem Alışık ile birlikte görünce olayları hemen çözdü. Bu durum 59 yaşındaki Kerem Alışık ile 27 yaşındaki Hilal Altınbilek arasında bir aşkın başladığında yoruldu. Basında çıkan haberlerin ardından Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek cephesinden bir açıklama ya da yalanlama gelmedi. Hilal Altınbilek'in köpeğinin Kerem Alışık ile birlikte görüntülenmesi haberleri kesin olarak doğrulamasa da ikilinin birlikteliğiyle ilgili iddiaları oldukça güçlendirdiğini söyleyebiliriz.

Kaan Yıldırım ile Hadise arasındaki aşkı da bir köpek ele vermişti

Büyük kitlelere hitap eden ünlü isimler çok sevdikleri hayvanlarının fotoğraflarını sosyal medyada sık sık hayranlarıyla paylaşıyor. Hal böyle olunca, sosyal medya kullanıcıları, ünlülerin hayvanlarını başka bir ünlüyle görünce dedikodu kazanı kaynamaya başlıyor. Daha önce Hadise ile Kaan Yıldırım arasındaki aşk da bu şekilde çok konuşulmuş ve doğrulanmıştı. Hadise, Kaan Yıldırım'ın köpeğiyle sosyal medyada paylaşım yapmış ve hemen akabinde köpeğin Kaan Yıldırım'a ait olduğu doğrulanmıştı. Sonrasında bu köpeğin sıkça Hadise ile birlikte görünmesi de ikisi arasındaki birlikteliği ortaya çıkarmıştı. Kaan Yıldırım ile Hadise'nin başına gelen bu kez Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık'ın başına geldi. Bakalım Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık arasındaki aşk da kesin olarak doğrulanabilecek mi?

12-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar