Survivor 76. bölüm izle

Survivor 76. bölüm izle
Survivor 76. bölüm izle! Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor, 14 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00'da TV8'den ekrana gelecek. Yeni bölümü izlemek için tüm detaylar.

Survivor 76. bölüm izle: Acun Medya tarafından hazırlanan ve TV8'de yayınlanan Survivor, 76. bölümüyle ekrana geliyor. 14 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00'da başlayacak bölümde ödül oyunu oynanacak. Barış ve arkadaşları ile Acun Ilıcalı'nın önderlik ettiği Acun Medya ekibi karşı karşıya gelecek. Bu önemli ödül oyununu hangi takım kazanacak? Yeni bölümde neler yaşanacak? Tüm bunların cevaplarını yeni bölüm yayınlandığında alacağız.

Survivor 76. bölümü HD ve tek parça olarak izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 76. bölüm izle

Survivor'da zaman geçtikçe sinirler gerilmeye devam ediyor. Yeni bölümde Barış ile Evrim arasında bir gerginlik yaşanacak. Herkesin merakla beklediği Acun Medya ile Survivor yarışmacıları arasında oynanacak ödül oyunu büyük bir heyecana sahne olacak. Ödül oyununda Acun Ilıcalı'nın karşısına Barış'ın liderlik ettiği Survivor yarışmacıları çıkacak. Ödül oyununda plaj basketbolu oynanacak. Peki oyunu hangi takım kazanacak? Evrim ve Yunus Emre, Acun Medya ekibini tutarken diğer yarışmacılar, Barış'ın liderlik ettiği takımı tuttu. Fragmanda en çok dikkat çeken şey ise yarışmacıların Acun Ilıcalı'ya yaptığı yoğun itirazlar. Acun Ilıcalı, yarışmacıların her şeye itiraz ettiğini söyleyince, tatlı bir tartışma ortaya çıkıyor. Survivor'ın merakla beklenen 76. bölümü bu akşam saat 20:00'da TV8 izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Survivor 75. bölümde neler yaşandı?

Bireysel sembolü kim kazandı?

Takım oyunlarının yanından yarışmacıların bireysel olarak yarıştıkları bireysel sembol oyunları da oldukça heyecanlı geçiyor. Yarışmacılar kendilerini sağlama alabilmek için bireysel sembolü kazanmak zorunda. 13 Mayıs Çarşamba akşamı, bireysel sembol heyecanı yaşandı. Bireysel sembolü erkeklerde Yasin kazanırken, kadınlarda Evrim kazandı.

Ödül oyununu kim kazandı?

Ödül oyunu, tüm yarışmacıları yine oldukça motive etti. İki takım yarışmacıları da orman evine bir kez daha gidebilmek için kıyasıya bir yarışa tutuştu. Ödül oyunu son ana kadar başa baş bir şekilde devam etti. Kazananı son oyun belirledi. Gönüllüler takımı oyunu 10-9 kazanarak ödülün sahibi oldu. Orman evine giden Gönüllüler takımı, ödül olarak bir gece orman evinde konakladı ve kendilerini bekleyen pizzalarla karınlarını tıka basa doyurdu. 

14-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler