Yılmaz Erdoğan’dan duygu dolu Ersin Korkut paylaşımı!

Yılmaz Erdoğan’dan duygu dolu Ersin Korkut paylaşımı!
Survivor'da Ünlüler takımında yer alan fakat sakatlandığı için yarışmaya veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut'a kuzeni Yılmaz Erdoğan'dan duygu dolu mesaj geldi. İşte detaylar…

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor tutkunlarını üzan bir gelişme yaşandı ve Ersin Korkut sakatlandığı için yarışmadan ayrıldı. Kanal D de yayınlanan "Çok Güzel hareketler Bunlar" programıyla ünlenen sevilen oyuncu Ersin Korkut sakatlığı sebebiyle Survivor yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Survivor konseyi tarafından ayrılmasına karar verilen Korkut, futbol oynarken sakatlanmıştı. Yarışma için Dominik’te bulunan ünlü oyuncu bu süre içinde izleyiciler tarafından çok sevildi ve  yarışmanın en renkli simalarından biri oldu.

Ersin Korkut'a kuzeni Yılmaz Erdoğan’dan mesaj

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Yılmaz Erdoğan, Tv8'de yayınlanan Survivor yarışmasından  ayrılmak zorunda kalan Ersin Korkut’la bir resmini paylaştı. Ünlü oyuncunun milyonlarca kişi tarafından tanınmasına Erdoğan'ın büyük katkısı olmuştu. Aynı zamanda kuzeni olan Ersin Kokurt'la çektirdiği fotoğrafın altına Erdoğan, "Yetenekli, azimli, iyi kalpli kuzenim benim! Gönüllerin şampiyonusun" mesajını ekledi.

Korkut'un MR sonucuna göre karar verildi

Ersin Korkut Dominik’te birçok acı tatlı olay yaşadı. Korkut, çok sevdiği köpeği Mes'i Dominik’te bulunduğu süre içinde kaybetti. Köpeğini kaybettiği bilgisi sonradan kendisine iletilen Korkut büyük bir acı yaşadı. Korkut Survivor 2020 yarışması boyunca büyük bir performans gösterdi. Onun bu başarılı performansı kendisinin final adayları arasına gösterilmesini sağladı. Fakat futbol oynarken dizinden sakatlandı. MR sonuçları Türkiye'ye gönderilen Korkut’un, yapılan incelemelerden sonra yarışmaya devam etmesi ihtimali ortadan kalktı.

Ersin Korkut göz yaşlarını tutamadı!

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Ersin Korkut’un şoke eden ayrılığını açıkladı. Korkut'un ayrılık haberi yarışmacılarda büyük üzüntüye sebeb oldu. Adadaki arkadaşlarında ayrılan ünlü oyuncu yarışmadan ayrıldıktan sonra göz yaşları içinde ilk kez konuştu. Çok duygulu anlar yaşayan Ersin Korkut, ekran başındakileri de ağlattı. Korkut konuşmasında "Bugün benim elenmemin ilk günü. Uçuşumu bekliyorum. Çok büyük duygu seli yaşıyorum. Acun Abi’lere de söyledim "Çok değişik duygu seli içerisindeyim. Kimi kırdıysam, kimi üzdüysem, çok özür dilerim. Ben hiçbir zaman ağlamam sızlamam. Bugün saçma bir duygu seli yaşıyorum. Bunu paylaşmak istedim. Arkadaşlarımı özledim. Sivil kıyafetlerimi giydim. Annemi, babamı herkesi çok özledim. Bunu paylaşmak istedim." Sosyal medyada Korkut’un açıklamaları çok ilgi görerek bir numaraya yükseldi. Birçok ünlü isim ve Survivor izleyicileri mesajlarıyla Korkut'a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

13-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar