Survivor 81. bölüm izle

Survivor 81. bölüm izle
Survivor 81. bölüm izle! Survivor'ın 19 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde neler oldu? Survivor son bölüm izlemek için tıklayın!

Survivor 81. Bölüm izle! Tv8'de her akşam saat 20:00'da yayınlanan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler programı 81. yeni bölümüyle ekrana geldi. Voleybol karşılaşmasının ve bir elemenin gerçekleşeceği bölümde yaşanacaklar programın takipçileri tarafından merak ediliyor. Survivor son bölümü izlemek için aşağıdaki görsele tıklayabilir, yarışmada bu hafta yaşanan gelişmelerden haberdar olmak için yazının devamını okuyabilirsiniz.

Survivor'ın 19 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde Survivor tarihinde ilk defa verilen ödül için yarışmacılar mücadele etti. Yarışmacılar Instagram hesaplarında birer dakikalık video paylaşma ödülü için ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Günün sonunda galip gelen takım 10'a 4'lük skorla Gönüllüler takımı kazandı. Her yarışmacı özel çektiği birer dakikalık videoyu profillerine yükledi.

Bölümün devamında Ünlüler takımında Mert ve Aycan eleme adayı olurken, Gönüllüler takımında ise Yasin eleme adayı oldu. Peki bu akşam Survivor'a kim veda edecek? Bu sorunun yanıtı yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde belli olacak.

SURVİVOR'DA BU HAFTA

Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Dokunulmazlık oyunu yine nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. İki takım da daha az isim çıkarmak için dokunulmazlık oyununu kazanmak zorunda olduğunun farkında. Ünlüler takımı bir önceki bölümde kaybetmiş ve 2 kişiyi aday olarak çıkarmıştı. Yine kaybetmemek istiyorlardı ve kaybetmediler de. Gönüllüler takımını bu kez kaybederek bir ismi eleme adayı olarak çıkarmak zorunda kaldı.

Kim eleme adayı oldu?

Dokunulmazlık oyunundan yenik ayrılan Gönüllüler, kendi aralarından bir ismi eleme adayı olarak seçti. Gönüllüler takımının büyük çoğunluğu Yasin'in adını yazdı. Oylamada 4 Yasin, 1 Berkan ismi çıktı. Berkan'ın matematiksel olarak Yasin'i geçme şansı ortadan kalktığı için diğer oyları açmaya gerek kalmadı. Böylece Ünlüler'de Mert ve Aycan'ın yanına Gönüllüler'den Yasin eleme adayı olarak çıktı. 19 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak bölümde de takımlar aday çıkaracak ve SMS oylaması sonucu bir kişi adaya veda edecek.

19-05-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler