Survivor 86. bölüm izle

Survivor 86. bölüm izle
Survivor 86. bölüm izle! Survivor, 24 Mayıs Pazar yani bayramın ilk günü 86. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümü izlemek için tüm detaylar.

Survivor 86. bölüm izle! Ekranların sevilen yarışma programı Survivor, 24 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'da bayrama özel bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümde yine bir challenge heyecanı yaşanacak. Survivor yarışmacıları ile Acun Medya ekibi futbol maçında karşı karşıya gelecek. Nefes kasan anların yanı sıra eğlenceli anlar da yaşatacak yeni bölüm, bayrama özel birbirinden ünlü isimlerin konuk olacağı Anlat Bakalım'a sahne olacak.

Survivor 86. bölüm izle

Survivor yarışmacıları Sercan, Aycan, Ardahan, Yasin, Barış ve Berkan ile Acun Ilıcalı, Esat Yontunç, İrem Kanan, Murat Ceylan'ın da aralarında bulunduğu Acun Medya, futbol maçında karşı karşıya gelecek. Büyük bir heyecanla hangi tarafın kazanacağı merak ediliyor. Futbol maçı öncesinde Sercan ve Aycan oldukça iddialı ifadeler kullanıyor. Oldukça güzel anların yaşanacağı maç sırasında Aycan'ın Acun'a yaptığı sert müdahale dikkat çekiyor.

Futbol maçının ardından Anlat Bakalım oynanacak. Bu seferki Anlat Bakalım, diğerlerinden daha farklı olacak. Survivor yarışmacılarına birbirinden ünlü isimler eşlik edecek. Bayrama özel yapılacak Anlat Bakalım'a Yılmaz Morgül, Bülent Serttaş, Gupse Özay, Sarp Apak, Enis Arıkan, Burak Yılmaz, Murat Dalkılıç, Cedi Osman, Emre Belözoğlu, Hadise ve Ezgi Mola, yarışmaya evlerinden canlı bağlantıyla konuk olacak.

Survivor 86. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 85. bölümde yaşananlar

Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Gönüllüler takımı, hızlı başladıkları dokunulmazlık oyununda başlarda farkı yakaladı. Oyunun ortalarında Ünlüler takımı eşitliği yakalamayı başardı. Ancak Gönüllüler takımı oyunun sonlarında elde ettiği sayılarla farkı açmayı başardı. Dokunulmazlık oyununu 10-6 skoruyla Gönüllüler takımı kazandı. Böylece Gönüllüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununu da kazandı. Bir kez daha parkurdan başı eğik bir şekilde ayrılan Ünlüler takımı, ikinci eleme adayını seçmek için ada konseyine gitti. 

İkinci eleme adayı kim oldu?

Dokunulmazlık oyununu yine kaybeden Ünlüler takımı, ada konseyinde oylama gerçekleştirdi. Yapılan oylamanın ardından sıra isimleri açıklamaya geldi. Oylamadan 3 Elif 1 Aycan ismi çıktı. Elif, Yunus Emre'nin ardından ikinci eleme adayı oldu. 

24-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler