Survivor 9. Bölüm izle

Survivor 9. Bölüm izle
Survivor 2020 9. Bölüm izle; Survivor 2020 9.Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Survivor 2020 28 Şubat Cuma akşamı neler yaşanacak?

Survivor 2020 9. böüm izle; Tüm Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği fenomen yarışma Survivor 2020 28 Şubat Cuma Akşamı ekranlara gelecek. Survivor bu akşam neler yaşanacak? İdlib'de yaşayanan hain saldırı sonucu tüm yapımlar iptal edilirken Survivor 2020'nin yayınlanıp yayınlanmayacağı büyük merak konusu olmuştu. Fakat TV8 yayın akışında bir değişikliğe rastlanmadı. İşte Survivor 2020 son bölüm izle için tüm detaylar bu haberimizde..

SURVİVOR 2020 9. BÖLÜM İZLE

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler her bölüm olduğu gibi bu bölümde büyük heyecanla bekleniyor. Surivor Ünlüler adasında gün geçtikçe işler karışmaya başlıyor. Aksiyon, heyecan ve adrenalinin bir an olsun eksik olmadığı Survivor 2020 9. yeni bölüm 28 Şubat Cuma akşamı saat 20:40'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Yeni bölüme Erman'ın hareketleri damga vuruyor. Yasin'le yıldızı bir türlü barışmayan Yasin birbirine giriyor. Erman'ın oyunun ardından Yasin'e söylediği 'Ben çok Yasin okudum ama ölülerin arkasından' sözleri sinirleri tavana çıkarıyor. Ve takım arkadaşları Yasin'i zor tutuyor. Bakalım bu akşam bizleri nasıl bir bölüm bekliyor. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı Survivor'da bu akşam oynanacak ödül oyunu için Ünlüler ve Gönüller takımı ter döküyor. Aç kalmamak için ödül oyununu kazanmaktan başka çareleri yok. Survivor 2020 ödül oyununu kim kazanacak? Ünlüler mi? Gönüllüler mi? Survivor 2020 9. bölüm izle..

Survivor 2020'nin 2. haftasında adaya veda eden isim kim oldu?

Güçlü bir kadro ile yarışmaya başlayan ünlüler takımı, ilk hafta iki yarışmacısını sakatlık nedeni ile zorunlu olarak kaybettikten sonra giden yarışmacıların yerine iki takım oyuncusu gelmişti. Fakat Ünlüler takımınınn bu hafta yüzü pek gülmedi. Ödül oyunları, İletişim oyunu ve tabiki dokunulmazlık oyununu kaybeden yarışmacılar arsından ilk konseyde, Derya Can ardından ikinci konseyde Ersin ve Barış Melis ve Mert'in ismini vermişti. Adaya yeni adapte olmaya başlayan Derya Can, Mert ve Melis arasında sms oylamasına göre en az oy alan Tuğba Melis Türk isimli yarışmacı adaya veda etti. 

28-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar