Survivor 93. Bölüm İzle (31 Mayıs Pazar)

Survivor 93. Bölüm İzle (31 Mayıs Pazar)
Tv8'de yayınlanan Survivor 31 Mayıs Pazar akşamı 93. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölüm tek part nasıl izlenir? Son bölümde neler olacak? İşte detaylar!

Survivor 93. bölüm izle! Tv8'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor'da çeyrek finale sayılı günler kaldı. 11 yarışmacının kaldığı programın dün yayınlanan bölümünde 3. eleme adayı da belli oldu. Üç dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı ilk konseyde Yunus Emre'yi, ikinci konseyde Elif'i üçüncü konseyde ise Aycan'ı eleme adayı olarak çıkardılar. Yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde de bir isim eleme adayı olarak belirlenirken bir dört yarışmacıdan biri Survivor hayallerine veda edecek. Dördüncü dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı merak edilirken yeni bölümde yaşanacakları sizler için derledik!

YUNUS EMRE VE BERKAN TARIŞMASI BÜYÜYOR!

Agrasif tavırlarıyla son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken, Acun Ilıcalı tarafından da defalarca uyarılan Yunus Emre adaların birleşmesinin ardından eski takım arkadaşlarıyla problemler yaşamaya devam ediyor. Berkan ile aralarında 'oğlum' kelimesinden dolayı tartışma yaşanırken tarafların birbirlerinin üzerine yürüdüğü dikkat çekiyor. Takım arkadaşlarının da müdahalesiyle tartışma kavgaya dönmeden engelleniyor.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA SİNİRLER GERİLİYOR!

Geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle eleme konseyi bir hafta ileri sarkıtılırken, dokunulmazlık oyununda da bir haftalık değişiklik yapıldı ve normalde iki defa oynanan dokunulmazlık oyununun sayısı dörde çıkarıldı. Oynanan üç dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybederken Yunus Emre, Elif ve Aycan eleme adayı olarak belirlendi.

Yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde ise bugün gerçekleşecek eleme konseyi öncesi dördüncü eleme adayını belirlemek için son dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Oyun sırasında Sercan'ın sinirli tavırları ve Gönüllüler takımına 'hepinizi bireyselde bekliyorum' sözleri tansiyonu yükseltirken Cemal Can'ın Yunus Emre ile mücadelesinde sakatlanması yürekleri ağza getiriyor.

Engelin altına girdiğinde omuzundan darbe alan Cemal Can gözyaşları içerisinde oyunu yarıda bırakırken, doktor müdahalesinde omzunu burktuğunu ve çok ses geldiğini söylüyor. Doktor tarafından hemen müdahale edilen Cemal Can'ın durumun nasıl olduğu henüz belirslzliğini koruyor.

Cemal Can'ın sağlık durumunu, haftanın son dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığını ve Survivor'a veda eden yarışmacıyı Survivor 93. bölümünde izleyeceğiz.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler her akşam saat 20:00'da tv8 ekranında!

31-05-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler