Survivor Adasına Giriş Çıkışlar Kapatıldı!

Survivor Adasına Giriş Çıkışlar Kapatıldı!
Survivor Adası koronavirüs tedbirleri kapsamında Dominik Cumhuriyeti tarafından giriş ve çıkışlara kapatıldı. Flaş haberi Acun Ilıcalı duyurdu. İşte detaylar!

Dünya genelinde koronavirüs salgını tüm hızıyla sürüyor ve tüm dünyada her kesimden sektör ve insan ayırt etmeksizin bu salgının pençesine düşüyor ve tabir yerindeyse bu salgın yüzünden ecelle pençeleşiyor. Hal böyle olunca ülkemizde en çok seyredilen diziler, programlar da bir bir kepenk kapatıyor ve tatile giriyorlar. Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve her sezon seyircinin beğeniyle takip ettiği yarışma programı olan survivor’da ne yazık ki bu salgından payını aldı. Tv 8’in sahibi ve aynı zamanda Survivor 2020’nin yapımcısı ve sunucusu Acun ılıcalı bu gün flaş bir açıklama yaptı ve Survivor’un da salgın sebebiyle bazı tedbirler aldığını duyurdu. Acun Ilıcalı açıklamasında bundan sonra Survivor’un çekildiği adaya giriş çıkışların yasaklandığını ve yarışmacılar ve program ekibi dahil herkesin bu yasak kapsamında olduğunu duyurdu. İşte haberin detayları!

Survivor Adası Kapatıldı!

Tv 8 ekranlarının başarılı ve reytingi yüksek yarışma programı Survivor Koronavirüs kapsamında tedbirler almaya başladı. Yarışmanın çekildiği Dominik Cumhuriyeti’ne ait milli parkta çekilen yarışma programı, alınan tedbirler kapsamında bazı kısıtlamalara tabi tutuldu. Çekimlerin yapıldığı alanın giriş ve çıkışlara kapatıldığını söyleyen Ilıcalı yurt dışından gelenler için de 14 gün karantina süresinin uygulandığını söyledi. Ayrıca Acun Ilıcalı Dominik Cumhuriyeti’nin yanı sıra yapım olarak da bazı tedbirler aldıklarını duyurdu. Ilıcalı Dominik Cumhuriyeti’nde Milli Park alanında çekilen yarışmanın artık dışarıdan giriş çıkışlara kapatıldığını duyurdu.

Acun Ilıcalı’dan Flaş Açıklamalar!

Survivor 2020’nin yapımcısı ve sunucusu Acun ılıcalı koronavirüs kapsamında hem Dominik Cumhuriyeti’nin hem de yapım olarak kendilerinin aldığı tedbiri açıkladı. Ilıcalı “Survivor çekimleri için Dominik’te belli bir alanda yaşıyoruz. Bizim bulunduğumuz alanda salgın şu anda yok. Biz özel bir alandayız. Burası Milli park alanı, dışarıdan ve içerden giriş yok. Bizim bulunduğumuz bölgeye iki güvenlik alanından geçerek ancak girilip çıkılabiliyor. Bildiğimiz kadarıyla virüs taşımıyoruz. Son derece dikkatliyiz ve bütün önlemleri aldık. Macaristan Televizyonuna da Survivor çekiyoruz. O nedenle son olarak Macar yarışmacılar geldi ve 14 gün karantinada tuttuk. Şu anda Dominik’e giriş çıkışlar kapatıldı” ifadelerini kullandı.

01-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar