Survivor All Star 16 Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Survivor All Star 16 Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Yeni bölümde neler olacak? Hız kesmeden devam eden rekabette iki takımda üst düzey performans sergilemeye devam ediyor. Yayınlanan fragmanda ise izleyenler nefeslerini tuttu.

Tv8 ekranlarında yarışmacıların nefes kesen performansları her oyun daha da artmaya devam ediyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için parkura çıkan yarışmacılar tüm güçlerini ortaya koydu. Kıran Kırana bir yarış izleyeceğimiz 16 bölüm fragmanı yayınlandı.

Dokunulmazlık oyunu için tüm performansını ortaya koyan Ünlüler ve Gönüllüler takımı mücadelesinde tansiyon yükseldi. Yayınlanan fragmanda birçok yarışmacının sakatlandığı görülürken oyun alanında yaşanan tartışmalarda fragmana damgasını vurdu.

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan sunumu ile gerçekleşen Survivor All Star yarışmasında 16. Bölüm fragmanı yayınlandı. İki takım arasında yaşanan gerginlik dikkatleri çekti. 16. Bölümde neler olacak. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kim kazanacak merak konusu oldu.

Yeni oyuncuların dâhil olduğu Suvivor All Star tüm hızı ile devam ederken yeni gelen yarışmacıların kim olduğu ve yeni ada konseyinde elemelerin nasıl ilerleyeceğini izleyenler merakla beklerken fragmanda verilen takımlar arasında çıkan tartışma da neler olduğu merak ediliyor.

2020 sezonunda beraber yarışan Nisa ve Sercan arasındaki gerginlik dikkatleri çekti. Sercan’ın Nisa’ya sus be demesinin ardından Nisanın o elini indir muhatap olma derken takım arkadaşları tarafından ayrılan bir tartışma olurken diğer yandan yaşanan olaylar ise devam ediyor. Mücadele sırasında ayağından sakatlanan Nisa ve bayılan Birsen yürekleri ağızlara getirdi.

Gönüllüler takımında yarışan Berna ‘’ Sakatlandım, bu oldu şu oldu sıkıldık artık’’ diye isyan etti. İkizler arasındaki sahne ise gözlerden kaçmadı. Sema ve Seda’nın yan yana geldiği anlardaki gerginliğin sebebi merak edilirken Sema’nın sedaya çekil şuradan diyerek omuz atıp geçmesinin nedeni merak ediliyor. Sema’nın öfkeyle gönüllüler banch’ıne gelişi ve Yunus Emre’nin araya girmesiyle daha da gerilen Sema neye öfkelendi? Sema ile konuşmaya devam eden Berna’yı arkasında çeken Nagihan ise seni yolarım diyerek Berna ile aralarında ki tansiyon yükseldi. Erkekler mücadelesinde ise Mert ve Barış’ın sakatlandığını görüyoruz.

Ada konseyine taşınan konuşmada Nagihan ‘’ Bir böyle bir erkek gücüyle benim diyen erkeği bile paket edebilecek kadınlarız. Çok defa da yaptık bir tane çakıyorum ağzına yapıştırıyorum’’ ifadesi şaşırtırken Nagihan’a Berna ise ‘’ Bana bir kez daha dokunursan Nagihan ozamn sana göstereceğim’’ sözlerini kullandığı gergin bir konsey yeni bölümde ekranlarda olacak.

 

04-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar